Biće dana za megdana - Kecmanović bez glavnog žreba u Majamiju

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.03.2017.
17:22
Izvor: Sportske.net

Jedan od najperspektivnijih tenisera današnjice Miomir Kecmanović moraće da sačeka neku drugu priliku kako bi se domogao u glavni žreb nekog turnira iz Masters serije.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Srpski teniser Miomir Kecmanović stao je na korak od glavnog žreba Mastersa u Majamiju, pošto je u finalnom meču kvalifikacija poražen od Lukaša Lacka.

Slovak je jednog od najperspektivnijih tenisera sveta savladao rezultatom 2:0 (6:3, 6:2) u meču koji je trajao svega 63 minuta.

Znatno iskusnijem Lukašu Lacku bilo je dovoljno da u drugom gemu prvog seta napravi brejk i da na osnovu toga stigne do prednosti.

Na startu drugog seta Miomir Kecmanović odmah gubi servis, a potom propušta četiri brejk prilike čime praktično meč biva prelomljen u korist slovačkog tenisera.

Do kraja meča Lukaš Lacko je još jednom oduzeo servis Kecmanoviću i zasluženo stigao do mesta u glavnom žrebu drugog po redu Mastersa u sezoni.

Miomir Kecmanović ne mora da brine jer njegovo vreme tek dolazi, a plasman u finale kvalifikacija za glavni žreb Majamija samo je potvrda da se nalazi na pravom putu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke