Bez iznenađenja završen drugi dan Vimbldona

Autor: Beta Beta
utorak 28.06.2016.
22:59
Izvor: Beta

Drugi dan takmičenja na trećem teniskom grend slemu u sezoni, Vimbldonu, završen je danas u obe konkurencije bez većih iznenađenja.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

U poslednjem meču dana Amerikanka Koko Vandevej pobedila je Katerinu Bondarenko iz Ukrajine sa 6:2 i 7:6 (3).

Nešto ranije večeras, Ruskinja Svetlana Kuznjecova je sa 7:5 i 6:4 pobedila Dankinju Karolinu Voznjacki, dok je Italijanka Roberta Vinči u tri seta - 6:2, 5:7 i 6:3, savladala Alison Riske iz SAD.

Prva teniserka sveta Serena Vilijams namučila se protiv Amre Sadiković, ali je i pored toga sa 6:2 i 6:4 pobedila Švajcarkinju.

Plasman u drugo kolo Vimbldona su takodje izborile i Darija Gavrilova, Jing-Jing Duan, Dominika Cibulkova, Kristina Mekhejl, Julija Putinceva, Elena Vesnina, Timea Baboš, Karolin Garsija, Katerina Sinijakova i Tara Mur.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić svoj meč prvog kola protiv Rumunke Monike Nikolesku trebalo je da igra danas oko 18.00, ali je on odložen do sutra zbog kiše u Londonu.

U muškoj konkurenciji od srpskih tenisera na terenu su bili Viktor Troicki i Dušan Lajović. Troicki je sa  sa 6:4, 6:2 i 6:2 pobedio Francuza Tristana Lamasina, dok je Lajović poražen od Dastina Brauna iz Nemačke posle pet setova - 6:4, 3:6, 6:3, 3:6 i 4:6.

Plasman u drugo kolo pored Troickog izborili su Džo-Vilfred Conga, Rišar Gaske, Nik Kirjos, Benoa Per, Endi Marej, Stan Vavrinka, Felicijano Lopes, Benjamin Beker, Albert-Ramos Vinjolasa, Denis Novikov, Huan Monako, Marsel Granoljers, Jen Sun Lu, Džon Milman, Žoao Sousa, Mihail Kukuškin, Huan Martin del Potro, Robert Bautista Ahut i Žil Miler.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke