Beker postavio ultimatum Novaku?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.11.2016.
21:16
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković moraće da odluči koga u novoj sezoni želi u stručnom štabu pošto u loži neće biti mesta za Borisa Bekera i Pepea Imaza.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Drugi teniser sveta Novak Đoković mogao bi da se nađe u neugodnoj situaciji pošto je nemački "Bild" preneo kako su treneri zatražili da odabere između njih i Pepea Imaza.

Pomenuti izvor navodi da Novak Đoković želi da nastavi saradnju sa Borisom Bekerom ali da Nemac ne želi da ostane u stručnom štabu ukoliko španski stručnjak za meditaciju ostane njegov deo.

Navodno se sa takvim stavom slaže i višegodišnji trener Novaka Đokovića Marjan Vajda što samo potvrđuje da atmosfera u stručnom štabu doskoro najboljeg tenisera sveta nije na potrebnom nivou.

Srpski teniser Novak Đoković dao je značajnu ulogu Pepeu Imazu koji je predstavljen kao stručnjak za meditaciju i jogu, ali je javnost njegovu ulogu prihvatila sa skepticizmom i nazvala ga Noletovim "guruom" što se nije svidelo "drugom reketu" sveta.

Ostaje da se vidi da li su Boris Beker i Marjan Vajda zaista zatražili od Novaka da se odrekne usluga Pepea Imaza ili da umanji njegov značaj u radu jer nije realno da tako bliski saradnici ucenjuju momka koji je izgubio fokus u poslednjih nekoliko meseci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 01.12.2016
10:59

Nemam nista protiv Roja Kina, ali meni niste objavili tu rec, a njemu jeste:-D

avatar
Thursday, 01.12.2016
00:27

Novak bi morao malo da se unormali.. Počeo je da priča i da se ponaša kao neki sektaš, od tad je u padu.. Možda je to zasićenost, nakon Rolan Garosa, možda nešto drugo..

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Thursday, 01.12.2016
01:07

Treba da se makne od ovoga sto prije

avatar
Čeki
Friday, 02.12.2016
02:51

I nije samo to. Lik bre postade papucar jer je presao na vegansku ishranu zbog Jelene. Vegani ne jedu meso uopste a za njegov sport mu trebaju proteini koje medo sadrzi. Ne moze to da se nadomesti sa 5 kila kupusa.