ATP kaznio Kirgiosa!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 13.08.2015.
17:49
Izvor: Sportske.net

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) kaznila je Australijanca grčkog porekla Nika Kirgiosa zbog uvreda koje je izrekao na račun Stanislasa Vavrinke tokom duela u Montrealu.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Australijanac Nik Kirgios kažnjen je od strane Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP) zbog uvreda koje je izrekao na račun Stanislasa Vavrinke.

Kazna koju je ATP izrekao na račun Nika Kirgiosa postaće javna nakon što Grk sa australijskim pasošem bude obavešten o sankcijama koje će snositi.

"ATP obaveštava javnost da je Nik Kirgios kažnjen zbog uvreda koje je izrekao na račun Stanislasa Vavrinke tokom njihovog meča drugog kola na Rodžers Kupu u Kanadi" stoji u saopštenju Asocijacije teniskih profesionalaca.

Ranije danas izvestili smo o nesportskom ponašanju Nika Kirgiosa koji je Vavrinku uvredio tako što mu je otkrio kako je Tanasi Kokinakis spavao sa Donom Vekić koja se trenutno zabavlja sa Švajcarcem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pope el Berraco
Friday, 14.08.2015
01:16

Covek rekao istinu Wavrinka je posle i puko nije mogao vise ni da igra ocigledno je tacno sigurno je sumnjao zato ga je i zabolelo.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 13.08.2015
18:42

Bravo,tako treba.

avatar
Lord Bobinho10
Thursday, 13.08.2015
17:54