Atak na Rafu - Rosol mu oborio flašicu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.06.2014.
23:17
Izvor: Sportske.net

Ne sumnjamo da su vam rituali Rafaela Nadala dobro poznati i da se neretko nervirate kada gledate sve te njegove poteze koji nemaju veze sa tenisom. Pogledajte kako je Lukaš Rosol pokušao da dekoncentriše prvog tenisera sveta i naruši mu rituale.

Beta/AP Photo/Pavel Golovkin
Beta/AP Photo/Pavel Golovkin

Povezane vesti

Prvi teniser sveta Rafael Nadal specifičan je po mnogo čemu kada je teniski teren u pitanju a nema jednog ljubitelja "belog sporta" koji nije imao prilike da gleda kako Španac pre servisa briše znoj, dodiruje nos i vadi donji veš iz duuuugačka je to priča...

Neretko Nadal biva opomenut od strane sudija da previše vremena troši trudeći se da ispoštuje svaki korak svojih rituala a postoji i deo koji obavi dok se još nalazi na klupi za odmor.

Verovatno vam je ostalo upečatljivo da Nadala pre odlaska na servis liniju poređa svoje flašice etiketom okrenutom ka delu terena na kojem se nalazi.

Tokom meča sa Lukašom Rosolom na Vimbldonu Nadal je uredno poštovao sve svoje rituale a Čeh je pokušao da napravi diverziju.

Polazeći na servis Nadalov rival oborio je jednu od flašica španskog tenisera što je malo kome zapalo za oko u prvom trenutku. Objektiv kamere zabeležio je taj momenat koji nije uticao na konačan ishod utakmice jer je Rafa u četiri seta savladao Rosola.

Ne propustite