Apel Đokoviću: ''Kakav Pepe, kakve duhovne veze?! Ne menjaj tim koji dobija!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.11.2016.
19:56
Izvor: Sportske.net, RTRS

Legendarni stručnjak, koji je svojevremeno uspešno sarađivao sa Novakom Đokovićem, ne može da se načudi ko je u Parizu sedeo u njegovoj loži!

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Od ponedeljka Novak Đoković više nije na prvom mestu ATP liste, pretekao ga je Endi Marej, pošto je naš najbolji teniser takmičenje na turniru u Parizu završio već u četvrtfinalu, porazom od Marina Čilića.

Naravno, posle svih uspeha koje je ostvario proteklih godina, Novaku se nema šta zameriti, ali ono što mnogima nije jasno u svemu ovome, jesu neke njegove odluke koje je doneo u poslednje vreme, a koje su se poklopile sa smenom na vrhu ATP liste.

Brojni svetski mediji su prethodnih dana pisali o Đokovićevom ''lajf kouču'' Pepeu Imazu, koji je bio na čelu njegovog tima tokom turnira u Parizu, ali čije prisustvo i filozofija ''ljubav i mir'' nije donelo željeni rezultat.

Na tu temu ponovo je progovorio legendarni teniski strateg Nikola Pilić koji odlično pooznaje Novaka, ali ni njemu nije jasno otkud Pepe u loži, umesto Vajde ili Bekera.

''Kakav Pepe, kakve duhovne veze. On je stavio u ložu brata i čoveka koji nikada nije bio na turnirima, i to je signal da nešto nije u redu!

Ima ona poslovica 'Nikada ne mjenjaj tim koji pobeđuje', i to i oni malo prostiji ljudi od Novaka znaju. Јa sam se iznenadio kad sam video ko je u loži, ali on može u loži staviti koga hoće. Јa kao teniski stručnjak smatram da je to apsolutno greška'',
jasan je Nikola Pilić u izjavi za RTRS.

Foto: Beta/AP Photo/Michel Euler


pepe imaz

Pilić je ovom prilikom poručio Novaku da tenis i dalje treba da mu bude na prvom mestu, kao što je to godinama bilo, umesto što sada promoviše Pepeove ''filozofske'' stavove.

''Novaku tenis ponovo mora da bude na prvom mestu. Mora ponovo da trenira na način, kako je nekada trenirao, da pune 100 odsto posvećen. On je jedan od najboljih tenisera današnjice, upravo je bio najjači u psihloškom smislu, uvek motivisan.

Očigledno da prolazi kroz težak period, možda se malo i zasitio. Znate kako, čovek nije mašina, u životu postoje usponi i padovi. On je dugo vremena bio broj jedan, sada je na drugom mjestu, i biće zanimljivo videti, kako će se nositi s tim''
, dodao je Pilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 08.11.2016
05:01

Evo sta se desava kad covek postigne sve, ima sve sto pozeli i jednostavno ne postoji nesto sta ne moze da ima. Desava se to da krene putem koji ni imalo trezven covek ne bi uzeo, put koji je uzeo Novak Djokovic. Kad se covek uzme filozofije a zanemari pravoslavlje koje mu je bilo uzdanica, kad covek misli da je svetsko bolje nego tvoje, iz tvoga sela, kad je neki Pepe mudriji nego neznani iguman Hilandara, Decana, Gracanice ili ostalog svetog mesta onda se desavaju ovakvi padovi.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
20:59

Nije jedan od najboljih nego najbolji teniser na svetu, tako je vec godinama, za ostalo ste potpuno u pravu:-D