AO žreb - Mareju mnogo lakše nego Novaku!

Autor: Beta Beta
petak 13.01.2017.
09:18
Izvor: Beta

Odbranu titule u Melburnu Đoković počinje protiv čoveka koji ga je nedavno baš namučio u Dohi!

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Djoković je drugi nosilac turnira, dok Verdasko nije medju nosiocima, a trenutno je 40. igrač sveta. Njih dvojica su se sastali nedavno u polufinalu turnira u Dohi, kada je srpski reprezentativac spasao pet meč lopti i izbacio rivala.

Djoković bi u eventualnom drugom kolu igrao sa pobednikom meča Denis Istomin – kvalifikant. Mogući protivnici u polufinalu su Raonić, Monfis i Nadal.

Drugi srpski nosilac, Viktor Troicki igraće u prvom kolu sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine Damirom Džumhurom, trenutno 70. igračem sveta. Njega u eventualnom trećem kolu može da sačeka četvrti nosilac Stan Vavrnika.

Prvi nosilac Endi Marej počinje takmičenje protiv Ilje Marčenka, a u eventualnom drugom kolu ga čeka pobednik meča Lu Jensuna i kvalifikanta.

Četvorostruki šampion Rodžer Federer ima težak posao, pošto ga u osmini finala čeka peti nosilac Kei Nišikori, a u četvrtfinalu Marej.

Takmičenje na prvom grend slemu sezone počinje u ponedeljak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoki N1
Friday, 13.01.2017
13:18

Ma šta će verdasko on odigra jednom u godini dobro i odma se plašite...nije to los žreb a za Novaka nema teškog žreba kad on igra svoj tenis💪💪💪👉

avatar
O\'Sullivan147
Friday, 13.01.2017
12:13

Verdasko je uvjek pruzao odlicne partije u Australiji,nije bas morao on u prvom kolu al dobro,ovo je Noletu najuspjesniji GS,podloga mu najvise odgovara,ne ocekujem laganu pobjedu,ali je ocekujem svakako. Srecno Nole

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 13.01.2017
11:46

Sada ispade da Marej moze da se sretne sa Federerom u cetvrtfinalu,a svuda su bili napisali da se eventualno mogu sresti u osmini finala,ko koga odje zajebava?

avatar
Carina
Friday, 13.01.2017
11:37

U Marejevom delu Nisikori, Federer, Vavrinka, Kveri, koji je cepnuo Noleta, a tu su i Izner i Berdih. Kod Noleta su Tiem, Raonic i eventualno Nadal, zavisi kako ce oon igrati. Realno, laksi zreb.

avatar
O\'Sullivan147
Friday, 13.01.2017
19:00

Samo da prodje Verdaska,poslije mu je realno laksi zrijeb...

avatar
Samo Barsa1
Friday, 13.01.2017
11:05

Jedva cekam da pocne, Nole uz tebe smo.