AO - Rafa i Serena lako do drugog kola

Autor: Beta Beta
utorak 17.01.2017.
09:05
Izvor: Beta

Španski teniser Rafael Nadal i Amerikanka Serena Vilijams plasirali su se u drugo kolo Australijan opena. Na startu turnira Rafa i Serena nisu imali većih problema.

Beta/AP Photo/Andy Brownbill
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Povezane vesti

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobedio Florijana Majera.

Nadal je po veoma toplom vremenu u Melburnu lako pobedio sa 3:0 u setovima (6:3, 6:4, 6:4) i tako sprečio prošlogodišnje iznenađenje kada je eliminisan u prvom kolu.

U drugu rundu bez problema je prošao i prošlogodišnji polufinalista Miloš Raonić, koji je takodje u tri seta (6:3, 6:4, 6:2) bio bolji od Dastina Brauna.

Markos Bagdatis se plasirao u narednu rundu tako što mu je predao Rus Mihail Južni, pri vođstvu kiparskog tenisera sa 1:0 u setovima.

Serena Vilijams je u ženskoj singl konkurenciji pobedom počela pohod na sedmi trofej u Melburnu. Ona je u dva seta (6:4, 6:3) savladala Belindu Benčić.

Džoana Konta je sa 2:0 (7:5, 6:2) pobedila Kristen Flipkens, dok je istim rezultatom u setovima, ali ubedljivije u gemovima (6:3, 6:0) Karolina Pliškova bila bolja od Sare Soribes Tormo.

Šesti nosilac Dominika Cibulkova je pobedila Čehinju Denisu Alertovu u dva seta (7:5, 6:2).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke