Anino buđenje, Švedova precrtana!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.05.2015.
18:48
Izvor: Sportske.net

Sedmi nosilac drugog gren slema u sezoni, Ana Ivanović, savladala je Jaroslavu Švedovu sa 2:1 po setovima - 4:6, 6:2 i 6:0.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Očekivali su mnogi neizvestan meč između Ane Ivanović i Jaroslave Švedove u prvom kolu Rolan Garosa imajući u vidu dobru igru Kazahstanke na ovoj podlozi.

Ana Ivanović ponovo je mučila sebe i svoje navijače, ali je sjajnom igrom u drugom i trećem setu uspela da se plasira u drugo kolo drugog gren slema u sezoni, Rolan Garosa.

Na kraju je bilo 2:1, po setovima 4:6, 6:2 i 6:0.

Nije bilo brejka u prvom setu sve do 9. gema kada je na servis došla naša najbolja teniserka. Tada je Švedova iskoristila prvu brejk loptu u ovom gemu, i na kraju nakon velike borbe iskoristila treću set loptu za 1:0 u setovima.

Uozbiljila se Ana u drugom setu, brzo je došla do 4:0, izgubila jedan servis, ali je nadoknadila to u 8. gemu, ispostaviće se poslednjem u ovom setu za izjednačenje u meču.

Odlučujući set je krenuo u potpunoj dominaciji Ane Ivanović, svega deset poena je dopustila svojoj protivnici u ovom setu, pa ćemo je na našu sreću gledati u narednom kolu Rolan Garosa, a protivnica će joj biti 112. na WTA listi, japanska teniserka Doi.

Danas su svoje mečeve pobedili Dušan Lajović i BojanaJovanovski.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke