Ana se kockala, Maša svađala, Srpkinja u finalu!

Autor: Đorđe Đokić
nedelja 17.08.2014.
09:07
Izvor: Sportske.net

Ivanović posle prokockanog drugog seta uspela da savlada Mariju Šarapovu sa 6:2, 5:7, 7:5 i da se plasirao u finale Sinsinatija. Meč pravi triler, Ruskinja se nepristojno ponela u trećem setu.

Beta/AP Photo/Tom Uhlman
Beta/AP Photo/Tom Uhlman

Povezane vesti

Ana Ivanović se plasirala u finale turnira u Sinsinatiju, zakazavši megdan sa Serenom Vilijams za trofej na ovom turniru koji se igra za nagradni fond od 2.5 miliona dolara.

Ana je sjajno otvorila meč i uz dva brejka lako došla do 6:2 u gemovima i do osvojenog prvog seta.

U nastavku, Ana je ponovo odlična. Stiže do 5:2 u gemovima. Šarapova je tada uspela da se trgne, da smanji na 5:3, a zatim i da oduzme servis Ani u trenutku kad je naša teniserka servirala za meč.

U ovom delu meča Ani je popustio drugi servis. Šarapova je stizala do poena uglavnom na drugi servis naše teniserke. Videli smo preokret u drugom setu, pa je Ivanović praktično prokockala dobijeno. Izgleda da je Ivanović imala i zdravstvenih problema, usledila je intervencija lekara, čak je našoj teniserki izmeren pritisak.

Triler je nastavljen u setu odluke, ovoga puta je Ruskinja bila blizu pobede. U osmom gemu je ironično tražila da Ana ponovo izmeri pritisak, zatim joj se nepristojnost na neki način osvetila. Prokockala je dve meč lopte na 5:4, Ivanović se izvukla, osvojila tri gema u nizu i plasirala se u finale.

Tamo je čeka Serena Vilijams, Amerikanka je izgubila prvi set protiv Voznijacki, ali je na kraju sa 2:6, 6:2, 6:4 uspela da stigne do meča za titulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke