Ana razočarana eliminacijom

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.08.2014.
21:36
Izvor: Beta

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je danas da je razočarana eliminicijom u drugom kolu Otvorenog prvenstva SAD.

Beta/AP Photo/Frank Franklin II
Beta/AP Photo/Frank Franklin II

Povezane vesti

Ana Ivaniović nije uspela da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas poražena od česke teniserke Karoline Pliškove sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4.

"Bilo mi je veoma teško danas. Stvarno sam se borila, pokušvala da nadjem ritam, ali sam napravila i previše neiznudjenih grešaka. Da, bio je ovo stvarno loš dan. Ona je dobro servirala, igrala je dobro u važnim trenucima", rekla je Ivanović na konferenciji za novinare posle meča.

"Ni forhend me danas nije služio uopšte. Bilo je mnogo grešaka sa te strane, tako da nisam ni mogla da se oslonim na njega... Veoma je razočaravajuće za mene ispasti u ovoj fazi turnira. Nikad nije lako, posebno ne ovako rano. Nadala sam se da mogu daleko da doguram, ali moraću da vidim šta je pošlo naopako", kazala je ona.

Na konstataciju novinara da je imala dobro leto, ali i slabe rezultate na gren slem turnirima, Ivanović je rekla da će joj upravo najveći turniri biti glavni cilj naredne sezone.

"Igrala sam dosta mečeva, pobedjivala u velikim mečevima... Ali, na gred slem turnirima nisam igrala dobro. To je nešto na čemu ću morati da radim i da vidim gde mogu da napredujem, jer je to, definituvno, moj veliki cilj za narednu sezonu", navela je srpska teniserka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke