Ana ponovo menja trenera!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.05.2015.
21:07
Izvor: Sportske.net

Srpska teniserka Ana Ivanović odlučila je da raskine saradnju sa trenerom Dejanom Petrovićem što je javnosti predočila nakon meča sa Elinom Svitolinom.

Beta/AP Photo/Tertius Pickard
Beta/AP Photo/Tertius Pickard

Povezane vesti

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović odlučila je da okonča saradnju sa trenerom Dejanom Petrovićem sa kojim je otpočela saradnju pre manje od godinu dana.

Bivši trener Novaka Đokovića i selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije nije se danas nalazio u Aninoj loži tokom meča sa Elinom Svitolinom a Srpkinja je nakon meča potvrdila da je došlo do "raskida".

"Tokom vikenda smo odlučili da završimo saradnju zbog različitih pogleda na moju igru. Nemam preterano dobro iskustvo sa trenerima ali moram da stavim tu činjenicu po strani u ovom trenutku" rekla je Ana.

Dejan Petrović i Ana Ivanović otpočeli su saradnju prethodnog leta, a kako sada stoje stvari Srpkinja će do Vimbldona ostati bez prvog trenera jer ne želi da žuri sa izborom.

Pre saradnje sa Dejanom Petrovićem srpska teniserka je sarađivala sa Nemanjom Kontićem koji je postao bivši u proleće 2014. godine.

Podsećamo da se Ana Ivanović danas plasirala u osminu finala turnira u Madridu nakon trijumfa nad Elinom Svitolinom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke