Ana: ''Moram bolje protiv Venus''

Autor: Beta Beta
subota 03.10.2015.
23:17
Izvor: Beta

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je danas da je zadovoljna pobedom u prvom kolu turnira u Pekingu, ali da će za duel drugog kola protiv Amerikanke Venus Vilijams morati da poboljša svoju igru.

BETA/AP Photo/Andy Wong
BETA/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Ivanović se plasirala u drugo kolo turnira u Pekingu pošto je pobedila 112. teniserku sveta Australijanku Kejsi Delakvu sa 2:0 u setovima (6:4, 6:2). Delakva je u prvom setu vodila sa 4:2, ali je deveta teniserka sveta posle toga osvojila 10 uzastopnih gemova i za 63 minuta ostvarila pobedu.

"Posle njenog vođstva sam se malo smirila i počela bolje da igram. Promašila sam nekoliko voleja, ali sam pokušavala da budem strpljiva i počela bolje da serviram", rekla je Ivanović posle meča.

Ivanović će u drugom kolu igrati protiv Amerikanke Venus Vilijams, koja je danas osvojila turnir u Vuhanu.

"Mislim da će to biti težak meč, ona igra zaista dobro. To će biti veliki izazov, igrala sam prilično mnogo mečeva u poslednje vreme i radujem se duelu sa njom. Ona jako udara, ima jak servis i biće važno da i ja dobro serviram i da pokušam da vraćam njene servise. Moraću da poboljšam igru protiv Venus", rekla je sprska teniserka.

U međusobnim duelima 24. teniserka sveta Vilijams vodi protiv Ivanović sa 9:2. Poslednji duel dobila je Ivanović, ove godine na turniru u Sinsinatiju, kada je Amerikanka predala meč.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke