Ana Ivanović: "Presudio servis protivnice u trećem setu"

Autor: Beta Beta
subota 23.01.2016.
15:53
Izvor: Beta

Ana nije htela da komentariše svog trenera, pričala je samo o onome što se dešavalo na terenu.

Beta/AP Photo/Rick Rycroft
Beta/AP Photo/Rick Rycroft

Povezane vesti

Srpska teniserka Ana Ivanović ocenila je da je Medison Kiz zahvaljujući servisu u trećem setu došla do pobede u današnjem meču osmine finala, i rekla je da je razočarana zbog toga.

Ona je povela u prvom setu, vodila je i u drugom i u trećem, ali je na kraju izgubila od favorizovane Amerikanke. Njihov meč bio je danas prekinut jer je pozlilo treneru Ivanovićeve Najdželu Sirsu, zbog čega je meč bio prekinut na oko 40 minuta. Srpska reprezentativka nije pričala o tome.

"Jasno je da je meč bio težak. Igrala sam jako dobro u prvom setu i dobila ga. Imala sam neke dobre gemove, stvarala sam sebi šanse, ali ona se snažno vratila u meč, sa moćnom igrom. U trećem setu je bolje servirala od mene...

Mislim da je to bila velika razlika u trećem set
u", rekla je Ivanovićeva novinarima.

Publika u Melburnu uglavnom je navijala za Anu Ivanović.

"Osetila sam to na terenu. Čim smo izašle na teren videla sam da je atmosfera fantastična. Stvarno sam htela da pobedim i da se vratim", rekla je ona.

"Definitivno je ovo bio dobar meč od početka. Igrala sam na visokom nivou, ali je ona posle zaigrala bolje i stvari su otišle na njenu stranu. Naravno da sam malo razočarana, ali imam čemu da se nadam ubuduće", rekla je ona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke