Agasi tvrdi: "Novak će tek da dominira!"

Autor: Janko Glavonjić
petak 05.12.2014.
11:22
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Andre Agasi, prognozira da će 2015. godina biti slična kao 2011. za Novaka Đokovića!

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Novak Đoković je trijumfalno završio 2014. godinu, pošto je osvojio završni masters u Londonu.

Ostaje žal zbog poraza na US Openu od Nišikorija kada se nešto čudno desilo u polufinalu, ali jedan osvojeni slem, završni masters i prvo mesto na kraju godine svakako predstavljaju uspeh.

Andre Agasi, jedan od najboljih tenisera svih vremena, tvrdi da Novaka tek čekaju uspesi!

"Ako treba da prognoziram šta će se desiti u sledećoj godini, očekujem dominaciju Đokovića. Na završnom mastersu je pokazao da i njegova kontrolisana, sigurna igra, je sasvim dovoljna za sve rivale, što je velika stvar", tvrdi Agasi.

To što Novak ne mora da igra kao nekada neverovatne, fizički zahtevne mečeve, da bi pobedio Federera i Nadala, je veliki plus.

"Đoković samo treba da odigra sigurno. On je na osnovnoj liniji gotovo neprobojan, a kada ne greši i diktira poen, jako je teško preuzeti kontrolu, kao protiv Nadala nekad.

Federer ima 33 godine, Nadal je ponovo imao pauzu, ako Đokovića zaobiđu povrede i bude fokusiran, mislim da će 2015. za njega biti slična kao 2011
", smatra Agasi.

Vrlo pozitivna prognoza za našeg tenisera od strane čoveka koji je bio u sličnoj situaciji svojevremeno, i sigurno zna o čemu priča. Nadamo se da je u pravu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 05.12.2014
12:41

Naravno i ja msm da ce Novak ostati prvi,sada da li ce dominirati i osvojiti sve u to iskren da budem ne verujem tu je Rafa,Roger,Delpo,ali da ce ostati prvi u to sam siguran!