Agasi nije dovoljan, Novaku treba još jedan trener! Da li baš ON?

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.06.2017.
20:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novak Đoković je tokom aktuelnog Rolan Garosa ''otvorio dušu'' i sa novinarima razgovarao o brojnim temama, a jedna od njih je i konačno formiranje novog trenerskog tima.

Epa/Caroline Blumberg
Epa/Caroline Blumberg

Povezane vesti

Nedavni izbor Andrea Agasija za Đokovićevog trenera izazvao je veliku pažnju javnosti širom sveta, ali početna euforija zbog njihove saradnje se stišala posle saznanja da Amerikanac neće moći tako često da bude uz Novaka, kao što je to bio slučaj sa Marjanom Vajdom ili Borisom Bekerom.

Tako Agasi ne može da uz Novaka sačeka ni kraj Rolan Garosa, pa će u završnici takmičenja u Parizu naš najbolji teniser morati da se bori bez pomoći novog trenera.

Kako sada stvari stoje, Agasi ni u narednom periodu neće moći da mu se značajnije posveti, pa je Nole otkrio da namerava da uskoro angažuje još jednog trenera.

Naravno, u medijima su odmah počele spekulacije ko bi to mogao da bude, a u izjavi ''Novostima'' proslavljeni hrvatski teniser Goran Ivanišević ne krije da bi se Novakovom pozivu rado odazvao.

''Čast je za svakog trenera da dobije poziv Novaka Đokovića. To se ne odbija. Ni sada, ni bilo kad.  Bila bi to lepa poruka tenisu, svemu...'',
konstatovao je Ivanišević.

Podsetimo, on je ovih dana okončao saradnju sa češkim teniserom Tomašom Berdihom, pa su glasine o dolasku u Đokovićev tim zato postale još izraženije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 07.06.2017
14:33

Ajde ljudi nemojte se više ložiti, završio je novak svoje i samo će padati iz meseca u mesec na niže pozicije ATP liste, to je to, dosta je uradio u svojoj karijeri svaka mu čast na tome

avatar
Wednesday, 07.06.2017
11:58

ma njemu treba meso a ne jos jedan trener :D

avatar
Wilt 100+
Wednesday, 07.06.2017
07:50

Bratstvo i jedinstvo

avatar
amigo999
Tuesday, 06.06.2017
21:28

Imam osecaj da ce raditi sa Ivanisevicem....

avatar
Mangus
Tuesday, 06.06.2017
20:28

To bi bio pravi potez