Zlatane, ovaj poklon će te oduševiti!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.10.2014.
16:15
Izvor: Sportske.net

Švedski internacionalac Zlatan Ibrahimović u petak je proslavio svoj 33. rođendan a fudbalski klub Tuluz priredio mu je čestitiku i poklon koji će napadaču PSŽ-a naterati osmeh na lice.

Instagram: Ibrahimovic10
Instagram: Ibrahimovic10

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović još uvek se aktivno bavi fudbalom ali se već sada može reći da se radi o legendi evropskog i svetskog fudbala.

Svima je dobro poznato da Šveđanin nikoga ne ostvalja ravnodušnim pa se tako moglo očekivati da će za rođendan dobiti čestitiku koja će se izdvojiti od ostalih.

Čoveku koji novac ne predstavlja nikakvu vrednost jer ga ima u izobilju teško je pokloniti nešto vredno za rođendan ali su se u fudbalskom klubu Tuluz potrudili da budu jedinstveni.

Sa stadiona "Minisipal" na adresu Zlatana Ibrahimovića poslali su paket sa prigodnim poklonima i pismom koje će vam naterati osmeh na lice.

Pogledajte šta su u Tuluzu Zlatanu poželeli za rođendan i kakve su mu prigodne poklone poslali.

"Dragi Zlatane.

Danas je specijalan dan za tebe, ali i celu Francusku. Ma šta 'celu Francusku', za celu planetu! Mi možemo samo da aplaudiramo tvom vizionarskom talentu.

O veliki Z. znaj da uprkos tvom perverznom zadovoljstvu koje imaš kada nam daješ golove u poslednje dve sezone, mi nismo osvetnički nastrojeni.

Želimo da ti se zahvalimo. Za sve. Zahvalni smo ti za dašak svežeg vazduha i ludila koje si nam doneo u Ligu 1 i celu Francusku. Nije potrebno voleti fudbal da znaš za reputaciju 'Lovca iz Malmea'! Liga 1 te poznaje, ali i voli.

Dalje, zahvalni smo ti za Zlatanmaniju koja te prati svuda gde se pojaviš, kod kuće, u Tuluz, bilo gde u ovoj provinciji. Ti stvaraš fudbal iz snova za sve navijače, mlade i stare, ali ne samo to. Sada i njihove mame, sestre i rođake takođe žele da vide fenomen Ibrahimovića.

Zato, na ovaj veliki dan šaljemo ti paket iznenađenja za koji se nadamo da će obradovati i tebe i tvoje naslednike. Pronaći ćeš u njemu balzam, da ti pomogne da izlečiš povređenu petu, dva naša dresa sa imenima tvoje dece i video-igricu pucačinu, pošto toliko voliš nasilje.

Takođe, Renato Siveli (bivši defanzivac Nice) će te poljubiti u vrat sledeći put kada bude gostovao na Parku Prinčeva. Počasni poljubac, naravno. Srećan rođendan i dugo nam živeo Zlatane!
"



Ne propustite