Željko Obradović u epizodi ''Govori srpski da te ceo svet razume''

  • 10. oktobar 2013.

  • 21:36

  • Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji evropski košarkaški stručnjak startovao je u Fenerbahčeu osvajanjem Superkupa Turske. Meč sa Galatasarajem bio je veoma uzbudljiv, odlučivale su poslednje sekunde, a o napetosti svedoči i snimak sa jednog od tajm-auta.


Foto: beta
Željko Obradović je bio vidno nezadovoljan onim što su njegovi igrači prikazali u prethodnih par minuta, pa je imao dosta toga da im kaže.

Izgleda da mu je najlakše bilo da se sporazume sa igračima u svom timu sa ex-Yu prostora - Slovencem Vidmarom i Hrvatom Bojanom Bogdanovićem.

Vidmara je tom prilikom ''počastio'' i jednom psovkom, što se može videti i na priloženom snimku.

''Jesi li normalan, bre? Koji ti je k….? Nemoj da izlaziš, ostavljaš im šut za tri poena'', 'grmeo je Obradović na svog igrača.

Ipak, na kraju su svi bili zadovoljni, pošto je Fener slavio sa 64-62 i osvojio prvi trofej u sezoni.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

Kup Kralja kraljevskom klubu!

Pobedom nad Barselonom, Real Madrid je osvojio svoj 19. trofej Kupa Kralja. Najviše u svojim vitrinama imaju Barselona (26) i Atletiko Madrid (23).

19

U Fokusu

Liga šampiona - O veri i prorocima...

Verovati se mora, propovedati je bez svrhe u fudbalu. Upravo moć da ubede okolinu u svoje razloge je Murinja i Čola Simeonea odvela u polufinale. Junajted je bio u igri dok se Mojes pretvarao da vodi Everton, a Real pokazuje da u ovoj igri, osim njenog trajanja, baš ništa nije izvesno...

Dalje...

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...