Željko Obradović u epizodi ''Govori srpski da te ceo svet razume''

  • 10. oktobar 2013.

  • 21:36

  • Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji evropski košarkaški stručnjak startovao je u Fenerbahčeu osvajanjem Superkupa Turske. Meč sa Galatasarajem bio je veoma uzbudljiv, odlučivale su poslednje sekunde, a o napetosti svedoči i snimak sa jednog od tajm-auta.


Foto: beta
Željko Obradović je bio vidno nezadovoljan onim što su njegovi igrači prikazali u prethodnih par minuta, pa je imao dosta toga da im kaže.

Izgleda da mu je najlakše bilo da se sporazume sa igračima u svom timu sa ex-Yu prostora - Slovencem Vidmarom i Hrvatom Bojanom Bogdanovićem.

Vidmara je tom prilikom ''počastio'' i jednom psovkom, što se može videti i na priloženom snimku.

''Jesi li normalan, bre? Koji ti je k….? Nemoj da izlaziš, ostavljaš im šut za tri poena'', 'grmeo je Obradović na svog igrača.

Ipak, na kraju su svi bili zadovoljni, pošto je Fener slavio sa 64-62 i osvojio prvi trofej u sezoni.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

LJajićeva serija

Adem Ljajić je učestvovao u poslednja tri pogotka rimske Vučice, bilo svojim pogotkom, bilo asistencijama (2).

3

U Fokusu

Mojes - Na putu za Golgotu...

Simbolično, za Uskršnji vikend, Dejvid Mojes je poneo krst na leđima, njegov odlazak je iskupljenje za Glejzere i igrače. Čisto da se ne zaboravi, Junajtedov neuspeh je itekako deljiv, makar i onaj koji je platio ceh morao da proguta sve iz tanjira...

Dalje...

Prva strana

Vujošević vs Čović - Nerešeno!

Arenu će i gladijatori i zapenjeni plebs napustiti uvereni da su pobedili, iako je zapravo jasno da će biti nerešeno. Problem je što u barutani u kojoj su Čović i Vujošević odlučili da održavaju svoje borbe svi postaju publika...

Dalje...