Urnebesno - Kako navijač Arsenala dočekuje duel sa Barsom?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.03.2016.
12:34
Izvor: Sportske.net

Fudbalerima Arsenala ne daju se (velike) šanse za plasman u četvrtfinale Lige šampiona, a pojedinci su odlučili da se našale sa mukom navijača "Tobdžija" uoči gostovanja Barseloni.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Šampion Evrope večeras će ugostiti Arsenal u okviru revanš meča osmine finala Lige šampiona koji mnogi ljubitelji fudbala doživljavaju kao formalnost na Barsinom putu ka narednoj runti takmičenja.

Katalonci su u Londonu slavili sa 2:0 zbog čega se Arsenalu ne daju (velike) šanse za prolaz dalje, a mnogi su mišljenja da će "Tobdžije" doživeti katastrofu na "Nou Kampu".

Sigurni smo da će fotografija koju smo pronašli na društvenim mrežama nasmejati i pristalice Arsenala jer predstavlja pojednostavljenu sliku situacije u kojoj se tim Arsena Vengera večeras nalazi.

Arsenal navijac

Ne moramo previše da se bavimo deskripcijom fotografije, samo od vas očekujemo da nam pomognete u "dešifrovanju" jednog od detalja koji je krasi.

Trofeji su jasno vidljivi, kao i otrov i uputstvo za samoubistvo, samo se još pitamo da li ona tračica predstavlja kanap za vešanje ili je u pitanju nešto drugo?

Šalu na stranu, Arsenal možda nema kvalitet da napravi čudo na "Nou Kampu" ali verujemo u to da nas čeka interesantna utakmica u Barseloni.

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Sergio (Return)
Wednesday, 16.03.2016
20:37

Arsenal je bio bolji u prvoj utakmici i nisu zasluzili da izgube. Sjetimo se samo kako su pritisnuli barcu bili, jednostavno nisu imali srece. Dok je ista ta sreca po ko zna koji put na strani barce.

avatar
zagar37
Wednesday, 16.03.2016
15:40

Meni bi bilo drago da izgubimo najvise 1:0. Kad bi pobedili 1:0 ja bi bio prezadovoljan

avatar
Делија_момак
Wednesday, 16.03.2016
15:39

Хахаххаха свака част лику на креативности. Мораш некад и на свој рачун да се нашалиш, ма колико да је тешко. То најбоље знамо ми који се годинама уназад узалуд надамо да ће наша репрезентација да се пласира на неко такмичење. А ако нас неко разуме, онда су то фанови Арсенала :D

avatar
Wednesday, 16.03.2016
14:29

Arsenal postigne gol i moze gadno da se zakuva. Nece biti Baris lako iako ima veliku prednost, ali isto tako je tesko da Aresnal sacuva mreau i ne primi bar jedan gol.

avatar
Kalinari
Wednesday, 16.03.2016
13:50

Haha e muko moja pređi na drugoga...

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 16.03.2016
13:44

hehehehe realno :D