"Tobdžije" imaju dokaz - "Džaka igrao pijan!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.04.2017.
12:32
Izvor: Sportske.net

Navijači Arsenala ubeđeni su u to da je pojačanje vredno 35 miliona funti na utakmicu sa Kristal Palasom došlo u pripitom stanju.

arsenal.com
arsenal.com

Povezane vesti

Švajcarski internacionalac Granit Džaka ne uspeva da opravda novac koji je Arsenal uložio kako bi ga angažovao, a da stvari budu još gore, sve je više naznaka da je Venger napravio potpuni promašaj.

Poznato vam je da su u Arsenalu mučili muku da objasne Džaki kako mora da obuzda svoju agresivnost jer je ušao u ozbiljan problem sa javnim opomenama i isključenjima.

Na jučerašnjoj utakmici sa Kristal Palasom Džaka nije dobii žuti karton, ali mu to nije pomoglo da izbegne kritike navijača Arsenala.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa sinoćne utakmice koji traje svega 18 sekundi ali koji navijači Arsenala koriste kako bi potkrepili tvrdnje da je Granit Džaka igrao pijan.

Pas direktno u noge protivničkom igraču, zatim klizanje i pad na leđa u momentu kada fudbaler Kristal Palasa pravi fintu na nekoliko metara razmaka.

Šalu na stranu, Granit Džaka je bio jedan od najboljih pojedinaca u timu Arsena Vengera prošle večeri ali kada ekipa izgubi sa 3:0 onda navijači nikoga ne štede.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JZ4Ever
Tuesday, 11.04.2017
14:29

Jednostavno neke igrace pojede cena koja je placena za njih.Dzaka je dobar igrac,ali dosao je u pogresnu ekipu gde mu se svaka greska racuna visestruka i suzava omcu oko njegovog vrata

avatar
delije niksic
Tuesday, 11.04.2017
14:17

Nije pijan nego pada kada vidi Srbina

avatar
sashki
Tuesday, 11.04.2017
12:34

Lol on nije pijan, on je majka maca