Slovaci 'poludeli' u živom prenosu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.10.2015.
17:12
Izvor: Sportske.net

Fudbalska reprezentacije Slovačke obezbedila je plasman na Evropsko prvenstvo pobedom nad Luksemburgom a fudbaleri su u miks zoni nakon meča napravili pravi haos što im voditelj slovačke televizije i selektor Jan Kozak nisu uzeli za zlo.

BETA/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
BETA/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Reprezentacija Slovačke u ponedeljak je slavila protiv Luksemburga rezultatom 4:2 što je bilo dovoljno da se overi plasman na završnicu Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Plasman na Evropsko prvenstvo koji su Slovaci overili u ponedeljak dobija na značaju ako se uzme u obzir da ova zemlja od osamostaljenja nije učestvovala ni na jednom kontinentalnom šampionatu.

Takav uspeh reprezentativci Slovačke umeli su da proslave što se može videti na osnovu snimaka zabeleženih u miks zoni stadiona na kojem je odigrana sinoćna utakmica.

Tokom živog prenosa iz Luksemburga, dok je selektor Jan Kozak svodio utiske o meču i kvalifikacijama u kadar su uleteli reprezentativci Slovačke i pred kamerama izveli svoj performans.

Mikrofon je na kratko završio u rukama Martina Škrtela ali je potom situacija dovedena u normalu premda voditelj i njegov sagovornik nisu imali ništa protiv ovog vida proslave velikog uspeha.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StormyLBZ
Tuesday, 13.10.2015
20:01

Zasluzili su Slovaci, jako lepo su igrali kroz kvalifikacije, nadam se da ce nastaviti na Euro, najprijatnije iznenadjenje su!