'Seoski fudbal' u Montrealu - Skratili šesnaesterac, sudija tražio da se 'kreči' ponovo!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
13:08
Izvor: Sportske.net

Sigurni smo da se prisustvovali ili slušali o utakmici nižeg ranga takmičenja čiji je početak kasnio jer teren nije bio obeležen. Nešto slično dogodilo se u Montrealu.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Početak utakmice plej-of faze MLS-a između Montreala i Toronta kasnio je čitavih sat vremena iz posve neverovatnog razloga.

Čelnici kluba želeli su da utakmica bude odigrana na stadionu koji služi za bejzbol kako bi što više ljudi moglo da joj prisustvuje, ali je u toj želi napraljena velika greška.

"Vrlo neprijatna situacija. Prvi put nam se to dogodilo, jer smo želeli da smestimo svih 61.000 gledalaca pa smo napravili grešku. Moramo da preuzmemo odgovornost za propust" rekao je jedan od čelnika Montreala.

Problem je nastao jer dimenzije terena nisu bile odgovarajuće, odnosno šesnaesterci koji su bili skraćeni za po dva metra.

Zbog toga je morala da usledi ekspresna reakcija i da linije ponovo budu iscrtane što je dovelo do odlaganja početka susreta.

Nema šta, neodoljivo podseća na one mečeve u seoskim ligama kada se čikica koji obeležava teren zapije ispred zadruge pa se kanapi i kreč donose na brzinu kako bi linje bile "iscrtane".

Gospoda iz Montreala ima sreće, linije su barem iz drugog pokušaja iscrtane kako valja, one u seoskim ligama su vrlo često "pijane" pa krivudaju, ali i to daje draž mečevima u nižim ligama.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
14:25

Kanadjani i fudbal:-D Dovoljno govori to sto su samo jednom ucestvovali na SP, a (i) tad su imali sva tri poraza u grupi i bili najgori od sve dece, 24-ti po plasmanu:-D

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 24.11.2016
11:23

Tough crowd Hahaha