Ronaldo u 'elementu'!

Autor: Miloš Marković
sreda 02.12.2015.
09:49
Izvor: Sportske.net

Bio je raspoložen Portugalac na treningu.

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je blistao na jučerašnjem treningu Real Madrida.

Istakao se Portugalac sa nekoliko fantastičnih poteza, vidi se da je u odličnoj formi i da poraz u El Klasiku nije ostavio traga, te da je motivisan da pomogne svom timu da ide napred.

Pogledajte šta je radio juče:

Cristiano Ronaldo showed off a couple of nice bits of skill in Real Madrid C.F. training yesterday...

Posted by 101 Great Goals.com on Tuesday, December 1, 2015

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thierry Henry
Wednesday, 02.12.2015
21:02
avatar
ppera 1
Wednesday, 02.12.2015
15:51

Veliki igrač za velike... treninge. Najbolji kada je najteže. :-D

avatar
Sasa1988
Wednesday, 02.12.2015
11:13

Klovan jest samo zbog simuliranja, al je daleko atraktivniji tehnicar od Dzeka Rasela Mesija. nKad bude poceo vise da dribla, da se izvlaci na 20-25 metara sa ciljem da primi loptu i spusti se ka protivnickom golu, bice to onaj stari CR7. E sad, zasto to ne radi, veliko je pitanje. Ima ogroman talenat, a impresivne fizicke predispozicije mu omogucuju da kreira poziciju za sut kad to pozeli. Ima visinu, fascinantan odraz i savrseno igra glavom. Nekad, kad gledam Real, pomislim da Ronaldo vise nema toliku slobodu u igri koliku je imo prije dolaska Bejla i Rodrigeza. Mozda na lose igre utice i pozicija, posto Real rijetko igra kroz sredinu, dok vise centrira. To Ronaldu kao centralnom napadacu manje odgovara u odnosu na loptu koju dobija u noge, jer je uvijek skoro okruzen dvojicom nogometasa u trenutku centarsuta. Sadasnja postavka igre ga ocigledno gusi. Klub ce nastavit da ispasta zbog toga. Sveli su njegove mogucnosti na minimum.

avatar
Daliborov psihijatar
Wednesday, 02.12.2015
11:08

HHAHAHahahahahahahhaahaha vidi se da je u odlicnoj formi,jedva cekam dodelu ZL da prestanete da d..... na princa bele tacke ili osvajaca peterca.