Ovako bi izgledala reprezentacija kad bi selektirali "Grobari" i "Delije"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.05.2016.
15:31
Izvor: Sportske.net

Komentari na društvenim mrežama i na vesti o spisku Slavoljuba Muslina naterali su nas da napravimo "fotorobot" reprezentacije koju bi selektirali navijači Crvene zvezde i Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Klubaštvo je od vajkada bilo jedno od najvećih protivnika srpskog fudbala pa tako nijedan selektor nije mogao da bude pošteđen kritika i uvreda zbog toga što je nekog pozvao/izostavio sa spiska.

Dobro je poznato da Srbija ima više miliona selektora, a kada tome dodate da su oni navijački opredeljeni za neki od dva najveća kluba postaje jasno po kom principu se pravi selekcija igrača.

Čast onima koji reprezentativni spisak komentarišu na konstruktivan način, ali na osnovu komentara na društvenim mrežama i na samoj vesti o prvom spisku Slavoljuba Muslina možemo da konstatujemo da navijači "večitih" ponovo imaju zamerke.

Pretpostavljate da "Delijama" najviše smeta izostanak Aleksandra Kataija ili to što se na spisku nalaze Nemanja Mihajlović i Andrija Živković, dok crno-bela strana Topčiderskog brda zamera što nije pozvan Darko Brašanac, a valjalo bi da je na pisku i Bojan Šaranov.

Pošto pristalice "večitih" daju sebi za pravo da klupske interese stavljaju ispred reprezentacije, rešili smo da se našalimo na račun njihove neobjektivnosti i da vam predočimo kako bi izgledala reprezentacija kada bi je sastavljali pojedini navijači Crvene zvezde i Partizana.

Zvezda Srbija
Partizan Srbija

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ja Beni
Tuesday, 10.05.2016
17:25

Cista glupost, da ste makar sastavili od sadasnjih i bivsih igraca vecitih,pa hajd,najjace da ce igrati Bozinov ili Ibanjez.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 10.05.2016
17:03

Ma sastav je ok , msm i ja kao Zvezdas smatram da je Kataji ima mesta kad su vec Zile i Mihajlovic tu ali ljudi nijedan od njih nece trenutno imati neku veliku ulogu u repki tako da je to potpuno nevazno.

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 10.05.2016
15:58

Sta ste vi,neki komedijasi?