Nebo se otvorilo, Rejkjavik je eksplodirao...

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.06.2016.
13:25
Izvor: Sportske.net

Nezapamćena fudbalska euforija na Islandu, evo još snimaka slavlja u Rejkjaviku posle sinoćnje istorijske pobede Islanda nad Engleskom.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Pravo pravcato čudo, i to ono najlepše, događa se ovih dana stanovnicima Islanda!

Njihovi fudbalski heroji su mimo svih očekivanja izborili plasman među osam najboljih ekipa u Evropi, posle sinoćnjeg trijumfa nad Engleskom od 2:1 u osmini finala EP.

Imali ste prilike da sinoć vidite neke od detalja velikog slavlja na Islandu, kao i urnebesnu reakciju njihovog komentatora, a u prilogu je još nekoliko scena fudbalske ''ludnice'' koja vlada na Islandu.

A kako i ne bi...





Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fair Play
Tuesday, 28.06.2016
17:27

Ja sam juce s osmehom ispratio poslednjih 15tak minuta utakmice. Potpuna dominacija, potpuno zaustavljeni Staridz i Vardy. Kejn je bio opasan ali nije imao svoj dan, dovoljno za istorijski uspeh i kako kaze komentator Champion - the most humiliating moment in England history. Svaka cast!

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 28.06.2016
20:02

Nabrojao sam i sedam stopera, a svi oni su defanzivci, i bekovi i stoperi. Verovatno je Dani Alves najslabiji u odbrani od svih, ali je odrambeni jer spada tu gde spada. Aleks Sandro je levi bek sa primesama ofanzivca, a ne defanzivni vezni, ne znam odakle ti to. Neki bolji defanzivci od drugih, mnogi cak i izvanredni (tu svakako mislim i na bekove), a nisam mogao sve da nabrojim. David Luiz je ranije bio mnogo bolji, a(li) da sam napisao njega, morao bih i jos MNOGO drugih...

avatar
Miletaaaaa
Wednesday, 29.06.2016
10:23

Kejn bio opasan?! :) Izgleda da ti nisi gledao utakmicu... Covjek iz slobodnjaka sa sredine,jedva pogodi korner zastavicu,iz kornera nabacaj idu u aut prema centru igralista. Da je Vardy igrao od pocetka ili cak i Roshford.. Decko je pokazao vise za 5 min sto je odigrao nego Kejn i Lallana za cijelo prvenstvo!