Meksikanac i dalje traži pravdu

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 27.07.2015.
16:29
Izvor: Sportske.net

Verovali ili ne, jedan Meksikanac već godinu i 27 dana postavlja svakodnevno jedan isti tvit na svom profilu.

Beta/AP Photo/Felipe Dana
Beta/AP Photo/Felipe Dana

Povezane vesti

O čemu se radi?

Verovatno se sećate kako je Arjen Roben simulirao protiv 'Sombrerosa' u sudijskoj nadoknadi 1/8 finala prošlogodišnjeg Mondijala u Brazilu.

Huntelar je tada bio precizan sa bele tačke i odveo Holandiju u narednu fazu takmičenja, a ova nepravda još uvek boli jednog navijača Meksika koji od tada do dana današnjeg bez prekida na svom tviteru podseća na taj detalj - da o penalu nije bilo ni govora i da je njegova reprezentacija žestoko oštećena.


Inetersantno, na upornosti i borbi za pravu i istinu danas mu je čestato i Fudbalski savez Holandije!


Meksiko je rano jutros osvojio KONKAKAF Gold Kup pobedom nad Jamajkom u finalu, ali valja podsetiti da su 'Sombrerosi' i u polufinale i finale plsman obezbedili nakon sumnjivo dosuđenih penala protiv Kostarike i Paname u poslednjim trenucima utakmica.

Neko će reći da je time možda ispravljena nepravda sa prošlogodišnjeg Mondijala, ali pomenuti tviteraš ne misli tako čim je i danas ponovio isti tvit po 382. put!

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 27.07.2015
17:14

I ajmo sad svi tako za svaku nepravedno dosudjenu situaciju , svaki dan na fejsu, tviteru, ma gde god mozemo za svaku nepravdu da pricamo. Klasican besposlicar, razume da mu je krivo, ali ovo je preterivanje i ko da je jedini, cija je zemlja ostecena.

avatar
Monday, 27.07.2015
16:57