Kako je Miha ''poludeo'': ''Pa, ko se još ženi u utorak!?''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.12.2014.
11:49
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji, a uz svesrdnu pomoć fudbalera Sampdorije Stefana Okake, dodatno su ovih dana ''stali na žulj'' Siniši Mihajloviću, imajući u vidu i njegovo isključenje protiv Breše u Kupu i kazne za koju je sam sebe predložio...

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

U pitanju je, pogađate, skrivena kamera, Italijani su majstori u tom poslu, a ovoga puta je njihova žrtva bio trener Sampdorije i bivši selektor Srbije Siniša Mihajlović.

Ključnu ulogu u svemu ovome odigrao je Stefano Okaka, fudbaler Sampdorije, koji se odlično snašao na ovom zadatku, u kome je trebalo da izbaci iz takta ionako temperamentnog Sinišu.

Naime, Okaka je, u društvu novinara ''Gazete'' pozvao telefonom svog trenera i tom prilikom ga obavestio da neće moći da dođe na sutrašnji trening.

Mihu je to odmah naljutilo, a tek kada je saznao da je razlog za to navodna svadba Okakinog brata, koji je odlučio da se oženi u utorak, srpski stručnjak se potpuno razbesneo.

''Ma k.... se ženi! Šta koji k.... izmišljaš?! Sutra je trening u tri, hoću u dva da te vidim u svlačionici! Šta ti imaš u glavi?'', grmeo je Miha.

Na Okakinu opasku da mu je to ''iznenada iskrslo'', Miha je nastavio sa još žešćom ''paljbom''.

''Šta iznenada? Shvataš li ti da mene to uopšte ne zanima. Oženi ga neki drugi dan! Koji se, bre, k.... ženi utorkom, ko se još ženi utorkom?!'', besneo je Mihajlović.

Naravno, kada su mu na kraju rekli o čemu se radi, Miha se malo smirio, a u prilogu pogledajte kako je sve izgledalo...

Ne propustite