HIT - Kirjos pomešao sudiju i skupljača loptica

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 10. avgust 2017.

  • 19:51

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Australijanac grčkog porekla ponovo je skrenuo pažnju na sebe. Ovoga puta je uradio nešto vrlo simpatično i očito bez zle namere.

HIT - Kirjos pomešao sudiju i skupljača loptica
Foto: Beta/AP Photo/Koji Sasahara
Mnogo je puta Nik Kirjos dobijao prostor u medijima zbog izjava i poteza koje su izlazile iz okvira fer-pleja, ali je ovoga puta uradio nešto simpatično.

Australijanac grčkog porekla napravio je gaf tokom duela sa Italijanom Paolom Lorencijem. Prilikom pauze između gemova Kirjos je koristio peškir ali je onda isti bacio ka linijskom sudiji.

Na osnovu snimka vidi se da nije bilo zle namere već je Kirjos u linijskom arbitru video skupljača loptice. To potvrđuje i izvinjenje koje je Australijanac uputio ledenom sudiji.

Meč je završen pobedom Nika Kirjosa rezultatom 2:0 (6:2, 6:3) a pomenuta situacija postavljena je na "Instagram" profilu australijskog tenisera.

Don't think the line judge was too happy. 🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️I was sweating so much, my bad 🤒

A post shared by ^Nicholas Kyrgios^ (@k1ngkyrg1os) on Aug 9, 2017 at 7:40pm PDT

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Komentari