Fudbaler Evertona pred robijom, nećete verovati iz kog razloga!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.10.2016.
14:12
Izvor: Sportske.net

Ekvadorski reprezentativac Ener Valensija mogao bi da završi iza rešetaka ako se u narednim danima "ne dozove pameti".

BETA/AP Photo/Ricardo Mazalan
BETA/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Valensija je ovog leta London zamenio Liverpulom, kod Ronalda Kumana je došao na jednogodišnju pozajmicu, a "Karamele" će moći da ga otkupe za 14,5 miliona funti na kraju sezone.

Neosporno je da Ekvadorac ima sasvim solidnu platu, te je neverovatno zbog čega je ovih dana umalo "zaglavio" u zatvoru.

Naime, on je trenutno sa reprezentacijom Ekvadora uoči utakmica u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvu u Rusiji, protiv Čilea i Bolivije, a u domovini ga je na jednom treningu zadesila neugodna sitaucija.

Pojavio se advokat Pol Marin, sa nalogom za njegovo hapšenje. Marin zastupa ženu sa kojom fudbaler Evertona ima dete i prema njegovim rečima Valensija njegovoj klijentkinji duguje 18 hiljada evra na ime alimentacije.

Zbog tog duga, napadač bi mogao da "odleži" par dana, a sve će moći da reši ukoliko u narednim danima uplati pomenutu svotu na račun klijentkinje pomenutog advokata, sa kojom ima ćerku.

Svota je za njegovu platu smešna, on to zaradi za svega nekoliko dana, te deluje da je fudbaler Evertona samo zaboravio na pomenutu obavezu prema svojoj ćerki.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joey Barton
Thursday, 06.10.2016
16:26

Ja da se pitam ja bih ukinuo alimentaciju. Sta ima neko da izdrzava drugo ljucko bice koje je sposobno za rad.

avatar
DV
Thursday, 06.10.2016
19:19

Hvala Bogu da se ne pitas. Dete za koje se placa alimentacija nije jos uvek sposobno za rad iz jednog jedinog raloga...zato sto je jos uvek dete. I kao takvo je poslovno nesposobno.