Do sada neispričano - Kramerov užas u finalu Svetskog prvenstva

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 28.09.2014.
12:41
Izvor: Sportske.net

Kramer je, nenadano, dobio priliku u finalu Svetskog prvenstva protiv Argentine. Ipak, bio je prinuđen da napusti teren zbog potresa mozga koji je dobio posle udarca Garaja. Međutim, pre nego što je napustio susret, desile su se neke zanimljive stvari...

Beta/AP Photo/Hassan Ammar
Beta/AP Photo/Hassan Ammar

Povezane vesti

Vezni fudbaler je pre izlaska proveo još neko vreme na terenu, poprilično dezorjentisan, a neki nemački reprezentativci su po prvi put govorili o tome šta je Kramer radio pre nego što je konačno zamenjen.

Manuel Nojer je otkrio da je Kramer isprva delovao normalno, a onda je počeo da se čudno ponaša.

"Prišao mi je i pitao me da ga pustim da malo brani", otkrio je Nojer.

Lam takođe ističe da je u prvi mah delovalo da je sve u redu sa Kramerom, ali kada mu je prišao shvatio je da je bolje da mladi Nemac bude zamenjen.

"Prišao mi je i hteo da mi skine kapitensku traku. Kada sam ga upitao šta to radi, otrčao je od mene i otišao do sudije i po gestikulaciji sam zaključio da je hteo da zamene dresove", rekao je Lam.

Milerova priča je možda najsmešnija.

"Nazvao me je Gerd i čestitao mi na finalu iz 1974. godine. Kada je publika postala zaista glasna rekao je sjajna atmosfera kod nas u Nemačkoj.

Tada smo signalizirali treneru da bi trebalo da ga zameni u prvoj pauzi, jer ko zna šta bi se posle toga desilo, možda bi skinuo sudiji šorts ili nešto slično
", ističe Miler.

Čitava priča je samo šala, koja je emitovana na jednom nemačkom zabavnom kanalu.

Ipak, Kramer je zaista pitao sudiju: "Da li je ovo finale Svetskog prvenstva", pa su se njegovi drugovi malo bavili projekcijama šta bi se desilo da je ostao na terenu i kakve urnebesne stvari bi mogao da radi.

Ne propustite