Dajte igračima da sude, neka vide koliko je teško!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.03.2017.
13:28
Izvor: Sportske.net

Igrači Arsenala učestvovali su u akciji u kojoj su zamenili uloge, na jednom fudbalskom meču su nasstupili kao sudije i videli koliko je to, zapravo, težak posao.

Povezane vesti

Današnji fudbal nam donosi dosta uzbuđenja, radosti, tuge, to je ono što volimo i nešto što nas navodi da izrazimo svoja osećanja.

Upravo zbog toga sve nas boli (ne)pravda, fudbaleri, navijači i svi mi koji smo ostrašćeni kada se radi o fudbalu često umemo da izgovorimo svašta na račun sudija.

Možda je i najnoviji primer Pepe Reina koji je bio besan na sudije meča protiv Juventusa.

Kako bi to prestali da radimo, dovoljno je da se nađemo u njihovim ulogama, kako bismo videli koliko je to u stvari težak posao, ali i odgovoran, jer morate da podelite pravdu koja se uvek nekome neće svideti.

"Uvek je lepo za igrače da budu i na toj strani i da vide kako je u stvari to teško", rekao je Peter Čeh.

"Veoma je teško biti sudija, postoji dosta pritisaka sa svih strana", istakao je on.

Upravo je Peter Čeh, zajedno sa Olivijeom Žiruom i Naćom Monrealom uzeo pištaljku u ruke, sva trojica su sudili jedan meč, naravno, revijalni.

Evo kako je sve to izgledalo, a ono što je sigurno, jeste da će sva trojica daleko manje prigovarati sudijama u budućnosti.


Nama ostaje da se nadamo da će sve proći u najboljem redu kada se radi o 153. "Večitom derbiju" koji se igra u subotu, a varnice oko sudije su već počele...

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Thursday, 02.03.2017
14:38

Zamislite Čola Simeonea za sudiju, pa to bi se sikirama udaralo po terenu, ili pak Buskeca, do bi svaki prilazak protivniku na pola metra bio žuti karton.