Da li će ova ponuda zadržati Zlatana na "Old Trafordu"?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 24.05.2017.
23:25
Izvor: Sportske.net

Večeras je Mančester junajted osvojio Ligu Evrope, a među slavljenicima našao se i povređeni Zlatan Ibrahimović.

EPA/VASSIL DONEV
EPA/VASSIL DONEV

Povezane vesti

"Crveni Đavoli" su na najbolji mogući način završili sezonu, osvojili su trofej koji im je nedostajao i tako se domogli Lige šampiona, iako su u Premijer ligi završili na šestom mestu.

Slobodno se može reći da je Murinjo imao uspešnu debi sezonu, uspeo je da ostvari cilj i Junajted vrati u elitno takmičenje i to bez pomoći verovatno i najboljeg igrača kluba ove sezone.

Zlatan Ibrahimović je terorisao protivničke mreže sve do povrede u 1/4 finalu Lige Evrope protiv Anderlehta, kada je završio sezonu, a najverovatnije i svoju karijeru na "Old Trafordu".

On je letos potpisao jednogodišnju saradnju sa Mančesterom, a sve je izvesnije da ga u dresu Junajteda nećemo gledati naredne sezone.

Ipak, sada je dobio ponudu jednog navijača Junajteda, koja mu se veoma dopala.

On se uslikao sa transparentom jednog navijača, na kom je stajao natpis: "Zlatane, ostani i možeš da spavaš sa mojom ženom".

Švedski fudbaler je bio oduševljen ovim transparentom, te se sa osmehom na licu i uslikao pored njega.


Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Phenomenal
Thursday, 25.05.2017
12:03

Voleo bih da ostane, mada opet treba dovesti napadaca. Dembele iz Seltika je bomba igrac. Ima jos tu dosta pozicija na kojima skripi zahvaljujuci losim transferima u zadnjih par sezona. Potrebni bekovi, stoper, ofanzivni vezni, krilo, napadac... Potrebna i bar 2,3 odlaska... Tesko da moze sve ali barem nesto i da to bude pametno...

avatar
Milance Barselonista
Thursday, 25.05.2017
07:24

Pa bas je dobio unosnu ponudu... 😂

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 25.05.2017
00:26

Sta ce im on, mnogo su bolji bez njega.

avatar
Wednesday, 24.05.2017
23:42

Nadam se da će ostati, možda se desi neko čudo pa Junajted osvoji LŠ sledeće sezone ako dovedu dobra pojačanja i tako se Ibra okiti bar jednim trofejom LŠ, nikad se ne zna, Murinjo je to, majstor kup takmičenja.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 25.05.2017
02:21

Ne znam sta da mislim o Zlatanu, moraju da se dovedu top pojacanja ako zelimo nesto u LS, iskreno mora mnogo da se potrosi jer sa ovim timom nemamo sta da trazimo.

avatar
Phenomenal
Thursday, 25.05.2017
11:58

Malo smo do sad potrosili XD... Nije stvar u trosenju, nego da kupis sta ti je potrebno i kvalitetno i to ne mora odmah za shodno da znaci rasipanje...