"Čoveče, ne ljuti se" se igra redovno u Barsi!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 07.02.2017.
13:05
Izvor: Sportske.net

Evo jedne zanimljivosti sa putovanja fudbalera Barselone.

Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos
Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Ivan Rakitić je u razgovoru za hrvatske medije istakao da njegovi saigrači retko izlaze na žurke, radije ostaju u stanovima i igraju društvene igre.

U razgovoru za "Novi list" je istakao da su Suarez, Mesi i Nejmar sasvim obični ljudi, da se na žurkama ne igra poker u veliku lovu, da rođendanske žurke nisu pune glamura...

"Meni je jasno da celi svet priča o Mesiju, Suarezu i Nejmaru, ali oni su momci kao i svi ostali. Nema tu ničega posebnog.

Evo, malo ljudi zna da mi između sebe na putovanjima igramo "Čoveče, ne ljuti se", a svi bi rekli da se fudbaleri uglavnom klade ili igraju poker, da se tu vrti ne znam koja lova. A cela ekipa "Barcelone", otkako sam ja stigao, igra po ceo dan samo »Čoveče, ne ljuti se". I pritom se maksimalno zabavljamo.

Evo, igrali smo celim putem za Madrid, tamo i ovamo, i već idućeg dana posle utakmice protiv "Atletika" u svlačionici su počela podbadanja među nama u smislu: 'Videćeš drugi put…'"
, ispričao je priču Ivan Rakitić.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Garban
Tuesday, 07.02.2017
14:10

Ja bih pre rekao da rade nešto drugo... :D A ako stvarno igraju Čoveče ne ljuti se onda su najebali ako Suarez gubi pa počne da ih grize.

avatar
Barcelonista
Tuesday, 07.02.2017
15:22

Kako ti je los humor qq! ;-)