Biće fudbala na jesen, nema smisla sad da se 'ladi prase

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 27.06.2016.
15:08
Izvor: Sportske.net

Utakmica poslednjeg kola I gradske lige Kragujevac između Kolonije i Slobode iz Grbica nije odigrana zbog krajnje nesvakidašnjeg razloga.

facebook @фк Колонија
facebook @фк Колонија

Povezane vesti

Budući da su obezbedili opstanak kolo ranije pobedom nad Borcem u Drenovcu, Koloncima nije bilo do fudbala protiv Grbičana u meču koji ništa nije značio u rezultatskom smislu ni jednima, ni drugima.

Na meč poslednjeg kola došlo je samo osam igrača domaćina, što je minimalan dozvoljen broj da bi utakmica mogla da počne, ali je ona potrajala tek tri-četiri minuta.

Vezita Kolonije Sloba Sudimac se naprasno 'povredio', pa je sudija bio prinuđen da odsvira kraj, a meč će biti registorvan službenim rezultatom 3:0 za goste iz Grbica.

kolonija
Zanimljivo, trener Grbičana, popularni Mikovac, preložio je da momci odigraju makar revijalnu utakmicu sa izmešanim sastavima, čisto da ne bude da su on i njegovi puleni badava prevalili 10-ak kilometara dug put po ovoj vrućini i da ne ispadne da su zalud trošili pare za gorivo da dođu na gostovanje u Staru Radničku Koloniju, ali Koloncima nije bilo do fudbala.

I to ne zbog velike vrućine i nesnosnih vremenskih uslova, već da se ne bi 'ladilo prase! U klupskoj kafanici, popularnom 'Trnju',  "treće poluvreme" je krenulo odmah nakon sudijskog zvižduka.

"Deca su želela da se malo provedu. Kupili su i ispekli prasence i malo popili."
izjavio za kgsport.info predsednik Kolonije i klupska legenda Radenko Vukašinović - Nosić i dodao da su ambicije ovog kultnog kragujevačkog kluba u narednoj sezoni da se 'napadne' Zona, tj. viši rang takmičenja.

kolonija 1929

Ne propustite