''Sportski bazar'' - Humanost je opet pobedila!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.05.2015.
18:56
Izvor: Sportske.net

Kako je i najavljeno, juče je ispred naše najveće dvorane, beogradske ''Kombank Arene'' održana humanitarna akcija pod nazivom ''Sportski bazar''.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Već smo izveštavali na tu temu, pokretač ove akcije je humani mladić Jovan Simić, koji je široj javnosti postao poznat još prošle godine, kada je inicirao humanitarne akcije za lečenje male Nađe Novaković.

Ovoga puta, cilj ''Sportskog bazara'' je bilo prikupljanje što više sredstava za pomoć Osnovnoj školi za decu oštećenog sluha i govora "Radivoj Popović".

Tim povodom se juče ispred ''Kombank Arene'' okupio veliki broj naših poznatih sportista, kao i drugih javnih ličnosti i ostalih građana.

Među njima, fudbalski i košarkaški klubovi Partizan i Crvene zvezda, FK Čukarički, Zoran Kesić i "24 minuta", "Državni posao", košarkašice Srbije, FSS i drugi.

Podršku ovoj akciji su pružili i Darko Miličić, Dušan Borković, kao i mnogi naši sportisti koji nisu imali priliku da prisustvuju, ali su velikodušno donirali svoje dresove Bogdan Bogdanović, Miroslav Raduljica, Novak Đoković, Dejan Stanković, Marko Pantelić i drugi...

Ne propustite