Vučević uveo Zvezdu u Ligu šampiona!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 22.11.2016.
10:12
Izvor: Sportske.net

Znate vrlo dobro da je Nikola Vučević veliki navijač Crvene zvezde, a najnovija vest u našoj kategoriji "Sport iz fotelje" jeste da je crnogorski centar uspeo da uvede ovaj tim u Ligu šampiona!

BETA/AP Photo/Rick Bowmer
BETA/AP Photo/Rick Bowmer

Povezane vesti

"Football manager" je veoma popularna igrica širom planete, a podatak da je igraju i najpoznatiji košarkaši planete vam dovoljno govori u prilog tome.

Jedan od njih jeste i Nikola Vučević, crnogorski centar i zvezda NBA lige koji se izjašnjava kao veliki navijač Crvene zvezde.

Upravo vodi Crvenu zvezdu na najnovijem "FM 2017", a na svom tviter profilu se pohvalio da je uspeo da uđe u Ligu šampiona.

Uspeo je da savlada Seltik u dva meča u plej-ofu, drugi meč je igran na stadionu "Rajko Mitić".

Pogledajte fotografije koje je objavio na Tviteru:


Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
John Reese
Tuesday, 22.11.2016
19:09

Vec se izjednacio sa realom po broju titula 😉😉 ⚽⚽🏆🏆

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 22.11.2016
12:55

Ono što sam primetio u ovoj igrici jeste da Partizan i Zvezda igraju sa 200% pred svojim navijačima, dok sa drugim timovima koje sam vodio(i reprezentacije i timovi velike petorke kao i manji timovi) ne igraju tako, isto igraju bilo to kod kuće ili na strani. Ne znam da li tripujem ili stvarno, ali sa Partizanom sam pobedjivao daleko kvalitetnije protivnike u Humsku 1 istom taktikom, istim upustvom, istim igračima kao kada sam gubio na njihovom terenu.

avatar
Bomb@$
Tuesday, 22.11.2016
12:48

Ja sam na FM2015 igro polufinale LS i osvojio Ligu Evrope sa Zvezdom. Menager je posto toliko nerealan, da sam ga presto igrati.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 22.11.2016
11:13

Hahaha Ovo je zapravo jako tuzno:-D