Razlozi da igrate fantazi EL - "MWill" se vraća, nagradni fond još veći!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.12.2015.
10:33
Izvor: Sportske.net

Vraća nam se EL fantasy, a sa njim i garantovane sume na sajtu "fantasynova.rs".

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Nagradni fond nikada nije bio veći, čak 120 hiljada dinara podeljenih u nekoliko takmičenja sa garantovanim iznosima, a pored te ponude sada su već standardna takmičenja "lige" i "1 na 1".

Sve to, naravno, možete proveriti na sajtu "Fantasynova.rs" gde se možete i prijaviti za takmičenja. Ukoliko do sada niste igrali fantazi ove vrste sa nagradnim fondovima, sve što je potrebno jeste da napravite nalog na ovom sajtu i da uplatite novac na taj nalog u najbližoj "Soccer" kladionici. Nakon toga novac možete koristiti za sva takmičenja koja vam se nude, a ima ih zaista dosta.

Evroliga nam je u centru pažnje ove nedelje, a mnogima je u centru pažnje i Markus Vilijams.

Košarkaš Crvene zvezde se vratio u tim, istekla mu je suspenzija i biće u konkurenciji da se suprostavi odličnoj ekipi Himkija koja dolazi u Beograd. U petak od 20 časova počinje utakmica.

Pravo pitanje za fantazere jeste da li je spreman i da se nađe u vašem timu?

Naš odgovor neka bude - Samo za one najhrabrije.

Cena mu je privlačna, 5,6 jedinica, ali ima dosta stvari koje moramo uzeti u obzir. Nije igrao od kraja prošle sezone niti jednu zvaničnu utakmicu, odradio je samo par treninga sa Zvezdom, Stefan Jović igra u fantastičnoj formi, pa imajući sve to u vidu smatramo da neće dobiti više od 20 minuta na ovom meču protiv Himkija.

Naravno, složićemo se da nije zaboravio da igra košarku, ali sumnjamo da će mu Dejan Radonjić dati mnogo prostora u prvoj utakmici.

Sa druge strane, njegovim dolaskom na fantazi poenima izgubiće i Stefan Jović, u to budite sigurni, tako da ga mi nećemo više uvrštavati u tim kao što smo to radili do sad.

Onaj ko neće sigurno izgubiti na poenima jeste Kvinsi Miler. Imao je nešto slabiju utakmicu protiv Cibone, ali definitivno voli da igra pred prepunim tribinama što će biti slučaj i u petak, uz odličnu cenu (6,6) naše mišljenje je da će definitivno biti dobra akvizicija za vaš fantazi tim. Ne zaboravite ni Maika Cirbesa, on je uvek standardno dobar, ali je skuplji (7,0).

Dakle, da sumiramo, najbolje da preskočite Jovića i Vilijamsa u ovom kolu, Kvinsi i Maik su dobra rešenja.

Imate li vi još neki predlog?

OVDE se prijavljujete, nije dozvoljeno takmičenje mlađima od 18 godina.

Ne propustite