PL fantazi - Uzmete nagradu, pa na doček!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 30.12.2016.
11:27
Izvor: Sportske.net

Englezi će igrati poslednjeg dana 2016. prijavite se, evo i nekih saveta, praznično ludilo se nastavlja u subotu!

Povezane vesti

Pre dočeka, malo fantazija?

Idealno, bolje nego prvog dana nove godine kada su obično igrali Englezi, pa ste bunovni, a dosta oseća posledice najluđe noći.

Ove godine je drugačije, većina utakmica igra se poslednjeg dana 2016. Kolo počinje danas, duelom Hala i Evertona, ali ta utakmica ne ulazi u konkurenciju.

U našoj sportske.net ligi, birate igrače iz devet mečeva, a možete da igrate samo za subotu popodne, što uključuje veliki derbi između Liverpula i Sitija.

U svakom slučaju, kao i za svako kolo, daćemo različite opcije, danas ćemo malo da vam približimo moguće izbore igrača i da vam otkrijemo neke pikove koji bi mogli da donesu prevagu.

Tom Hiton (7.00) je bio dobar izbor za "Boksing Dej", većina menadžera koja je osvojila nagrade upravo se odlučila za golmana Barnlija. Biće popularan izbor i u ovom kolu, kada je Barnli ponovo domaćin, i to Sanderlendu.

Osim njega, možda nije loše da razmislite o Frejzeru Forsteru (7.20) čiju su mrežu napunili "Pevci", ali VBA je ipak mnogo lakši protivnik, pogotovo kada gostuje.

Sjajno brani i Daren Randolf (7.00) iz Vest Hema, njegov tim posle tri pobede u nizu gostuje Lesteru, ali to je ipak rizičniji potez.

U defanzivi uz one najskuplje poput Alonsa (9.60), Valensije (9.00), Beljerina (8.40), Roha (8.80), evo nekih igrača koji su jeftiniji, a pružiće vam šansu da eventualno uštedite u poslednjoj liniji.

Hajde da pođemo od odličnog Soareša (7.60), ili Majkla Kina (7.40) iz Barnlija koji je doneo solidan broj poena. Tu su još Van Anholt (7.60), naš omiljeni Čarli Danijels (7.20) iz "Trešnjica".

U veznom redu mnogi će krenuti od Aleksisa Sančeza (12.40) koji donosi veliki broj bodova. Ko veruje Čelsiju, probaće sa Azarom (11.20), od skupljih vezista tu su De Brujne (11.60), Eriksen (10.40) i tako dalje, umete to i sami.

Ali, ko su jeftiniji igrači koji bi vam se mogli isplatiti?

Tadić (7.80) bi trebalo da dobije šansu, a obratite pažnju i na Sterlinga (8.20) koji je potcenjen, bez obzira što igra derbi sa Liverpulom.

Milner (8.20) je uvek opcija, ako baš hoćete jeftino, Džek Vilšer (6.80) igra bolje u poslednje vreme.

Dodajmo još Stanislasa (7.20), pa onda Antonija (8.00) ako verujete Vest Hemu.

Ni Dele Ali (8.20) nije igrač oko koga bi trebalo da se dvoumite, a šansu bi mogao da dobije i Musa Dembele (7.60).

Napad?

Dijego Košta (10.80) se vraća i gladan je golova, Ibrahimović (12.20) će ponovo biti u većini timova.

I to bi trebalo da vam budu udarne igle napred.

Ne zaboravite, vraća se Aguero (11.00), a ako verujete "Pevcima" posle ubedljive pobede, onda možete da razmislite i o Kejnu (10.00).

Ali, teško ćete spojiti tri tako skupa igrača, od nekih fudbalera kojima možete da zatvorite napad, možda Endi Karol (7.20) treba da dobije šansu dok se ne povredi, a Andre Grej (7.20) iz Barnlija je uvek opasan kod kuće.

U svakom slučaju, možete da kombinujete dva skupa napadača i jedno iznenađenje, ako ćete igrati 4-3-3 ili 3-4-3.

Prijavite se na fantasynova.rs, imate statistiku, sve kao na dlanu, mnogo će vam pomoći. U subotu vas čeka tim, i za naše takmičenje sportske.net, ali i alternative, ako želite samo da igrate mečeve u subotu.

Čitamo se sutra...

Ne propustite