PL Fantazi - Izbegnite najveći derbi, šta su opcije?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.01.2017.
10:26
Izvor: Sportske.net

Vraćaju se Englezi u subotu i nedelju, kolo zatvara sigurno jedna od najvećih utakmica na svetu, ali mi imamo bolje predloge!

Povezane vesti

Desetak dana pauze, da malo odmorimo od Engleza, ali i da se uželimo PL fantazija.

Nastavak sledi ovog vikenda, prijavljujte se za sportske.net fantazi ligu na fantasynova.rs.

Šta ćete bolje, besplatno, a najbolje čekaju novčane nagrade.

Ovaj vikend počinje u 16 časova, devet mečeva je na programu, prvi duel između Totenhema i VBA ne ulazi u ponudu.

Dakle, subota 16 časova, imate vremena da razmislite, proverite timove, sastavite ekipu, i recimo, osvojite nagradu.

Kolo zatvara najveća utakmica engleskog fudbala i sigurno jedna od najvećih na svetu, sudar Liverpula i Mančester Junajteda, ali izbegavajte derbije, to je savet koji uvek dajemo, ima boljih opcija za pravljenje tima.

Pa kakve su ideje za vikend.

Hajde da krenemo od golmana.

Petr Čeh (8.20)
je prilično skup za ono što donosi, to nije neka ideja, iskreno, mada je Arsenal favorit u Velsu i mogli bi i da sačuvaju mrežu.

Dosta menadžera ovaj vikend će krenuti sa Hitonom (7.00) jer je on rudnik bodova kod kuće. Barnli čeka Sautempton koji će biti umoran od duela sa Liverpulom u Liga kupu. A kako gosti prolaze ove sezone na "Turf Moru" svi znamo.

Nije loša ideja ni Eureljo Gomeš (7.20) čuvar mreže Votforda koji čeka Boro. Čini nam se da bi "Stršljenovi" mogli nešto ovde da izvuku, ali proverite da li se Brazilac vraća posle povrede.

Još jedan od naših predloga je Li Grant (7.60) čiji Stouk gostuje Sanderlendu.

U odbrani treba štedeti, mada ako igrate sa tri štopera kao mi, možda da uzmete nekog od skupljih tipa Beljerina (8.40), a onda da kombinujete sa jeftinijim igračima, ima ih, recimo Britos (7.20) iz Votforda, nije loša ideja ni Majkl Kin (7.20) iz Barnlija, nekoliko puta vam se itekako isplatio, ako ste slušali naše savete.

Tu je i Aron Kresvel (7.40) iz Vest Hema, kao i Ešli Vilijams (7.40) bez obzira što "Karamele" dočekuju Siti.

U veznom redu, sigurno da ćete ekipu graditi oko Sančeza (13.00). Izbegnite Pajea (9.80) koji je jeftiniji, ali zbog toga što ga je Bilić stavio na led, jer želi da napusti klub.

Imamo i neke jeftinije tipove poput Skota Artfilda (7.40) iz Barnlija, a nije loša ideja ni da probate Lanzinija (7.60) ako verujete "Čekićarima".

Behrami (7.20) bi trebalo da počne za Votford, Januzaj (7.40) iz Sanderlenda igra bolje u poslednje vreme, ali mi verujemo da Stouk neće izgubiti na severu. Pa razmislite o Arnautoviću (7.80) ili skupljem Šaćiriju (8.80).

Za napad, većina će se odlučiti ako bude mogla za tandem Aguero (11.60) - Košta (11.00) ali to je skupa rabota.

Ako ne sačuvate novac, probajte sa Dinijem (7.60) ili Endijem Kerolom (7.40), a možda nije loše rešenje ni Diomande (7.60) iz Hala, mada je skuplji nego što smo mislili da će biti.

Ibra (11.20) svakako dolazi u obzir, ako verujete Junajtedu protiv Liverpula, i ako ćete čekati kraj kola.

Toliko za danas, razmislite, u subotu ujutru vas čeka tim, srećno i hajde da se igramo na fantasynova.rs.

Ne propustite