PL fantazi - Gledajte ka severnom Londonu!

Autor: Boris Jovanović
petak 06.11.2015.
20:59
Izvor: Sportske.net

Dueli Arsenala i Totenhema umeju da budu fabrika poena, a miriše i na ludilo u sudaru Vest Hema i Evertona.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Novo kolo Premijer lige, da ne zaboravim na početku, Mitrovića ne možete da uzmete, duel koji otvara kolo između Burnmauta i Njukasla nije u ponudi.

Igra se od 13:45, zanemarite ga, imate vremena do subote popodne.

Nemam puno vremena, da krenemo od golmana, idem na Stekelenburga (7.60) ne mislim da će se Alardajsov napad baš naigrati protiv "Sejntsa". Holanđanin je donosio prosečno 3.25 poena, imaće posla, ali bi mogao da sačuba mrežu.

Kao rezervni pik predlažem Majhila (7.40) iz VBA, gostuju Junajtedu, i pogodite, očekujem iznenađenje na ovom meču.

U odbrani moram još jednom da podržim Virdžila Van Dajka (9.00) iz Sautemptona, vreme je da postigne gol, a dodaću i Karla Dženkinsona (8.00) čiji Vest Hem dočekuje Everton i to bi mogla da bude jedna od najzabavnijih utakmica kola. Probaću kao i prošle nedelje sa Šlupom (7.60) koga Ranijeri šeta na razne pozicije, nominalno je defanzivac, ali je često u završnici akcija.

U veznom redu krećem od Ozila (11.60) koji će biti i kapiten. Derbiji Arsenala i Totenhema su često prava ludnica, dosta golova, sjajnih poteza, to može da bude fabrika poena za vezne igrače, pa dodajem i Lamelu (8.80) koji nije preskup za ono kako igra u poslednje vreme.

Retko uzimam Aleksisa Sančeza (11.80), ali verujem u goleadu u derbiju Severnog Londona, pa punim vezni red fudbalerima koji bi mogli da budu u centru pažnje.

Moraću malo da štedim u veznom redu, Natan Redmond (8.20) iz Noriča je do pre par nedelja bio opasan po protivnički gol, "Kanarinci" dočekuju Svonsi možda je vreme da proradi.

I poslednji u veznom redu Džejson Pančon (8.40) iz Kristal Palasa. "Orlovi" idu na "Enfild", svi očekuju laku pobedu Liverpula, meni se čini da bi Redsi mogli da plate ceh za promašaje Palasa protiv Junajteda prošle nedelje, a Pančon se čini kao dobar izbor.

Napad?

Lukaku (10.60) pod obavezno, nema razloga da mu ne verujem, u sjajnoj je formi, a odbrana Vest Hema ume da bude prilično šuplja s vremena na vreme.

Upariću ga sa saigračem Koneom (8.40), prošle nedelje su njih dvojica bili u centru pažnje u pobedi od 6:2 nad Sanderlendom, videćemo kako će proći na "Apton Parku".

Dakle:

Stekelenburg.
Dženkinson, Šlup, Van Dajk,
Ozil, Sančez, Lamela, Redmond, Pančon,
Kone, Lamela.

Fantazi Premijer ligu možete igrati ovde. Imate i kao pomoć, statistiku ovde.

Prijavite se i krenite po nagrade.

Napomenimo da pravo učešća imaju STARIJI OD 18 GODINA, a igra se pod okriljem sportske kladionice "Soccer"..


Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Friday, 06.11.2015
22:11

De Gea, Klajn, Kolarov, Apilikueta, Mata, Tadic, Marez, Paje, Lukaku, Pele, Vordi.

avatar
Friday, 06.11.2015
23:05

Ne igram fantasy ali mislim da je to preskupa ekipa..

avatar
ManchesterUnited
Friday, 06.11.2015
23:49

Umesto Mate bih stavio nekog drugug. Jesam navijac Junajteda al mi bas ne uliva poverenje, igra promenljivo. Mozda De Brujn, Vilijan, Eriksen, Ozil...

avatar
Toti 10
Friday, 06.11.2015
23:23

Ja ovu ekipu imam u premijer fantasy, koja se igra tokom citave sezone, na klupi su mi jos Ceh, Beljerin, Darmian i Kabaj.