Murinjo, Srbine!

Autor: Miloš Marković
utorak 27.01.2015.
09:40
Izvor: Sportske.net

Veza portugalskog menadžera i srpske trobojke je dublja od prividne i očigledne. Šta je to što povezuje Murinja i Srbiju, a nisu Bane i Nemanja?

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Ima neka tajna veza između Murinja i Srbije.

Dobro, i nije baš toliko tajna, više je nego očigledna i godi svima nama, fudbalskim fanaticima.

Na stranu Branislav Ivanović i Nemanja Matić, fudbaleri koji čine oslonac Murinjovog Čelsija u sezoni u kojoj Portugalac juriša na titulu u Premijer Ligi. Na stranu fudbaleri bez kojih Plavci ne mogu da savladaju jedan Bredford iz treće lige. Na stranu sve to...

Ova priča je o Nordeusu.

Kako to mislite, šta je i ko je Nordeus? Ako ste čuli za 'Top Eleven', onda mora da ste čuli i za Nordeus.

Jedna od kompanija sa najvećim rastom u digitalnom svetu, hit u vasioni kompjuterskih igrica, firma koju su 2010. godine osnovala tri bivša radnika Mikrosofta, trojica Srba, od tada pokupili silne nagrade za ono što rade, napravili BUM u svetu.

Milan Jovović, Branko Milutinović i Ivan Stojisavljević su imali viziju i ideju na kojima danas radi više od 120 zaposlenih u kanceparijama u Beogradu, Skoplju, Dablinu , San Francisku, od skora i Londonu!


I da se odmah ogradim, ovo NIJE plaćen članak. Ovo je čisto navijački članak!

Momci iz Nordeusa su stvorili 'Top Eleven', prvenstveno Fejsbuk igricu, koja je brzo prerasla okvire ove društvene mreže i sada je dostupna na kojoj god platformi pomislite. Objavljena u maju 2010. godine, ova igrica danas ima preko 100 miliona registrovanih korisnika širom planete, 12 miliona aktivnih mesečno i 5 miliona na dan! Impresivno.

Ovu igricu voli i Žoze Murinjo, to je upravo još jedna stvar koja spaja Portugalca i Srbiju.

murinjo top eleven

Pre dve godine je postao zaštitno lice 'Top Elevena', rado je pristao na poziv momaka iz Nordeusa i aktivno je doprineo širenju popularnosti ove igrice.

„Nijedna igra do sada nije uspela da prenese dobar osećaj vođenja kluba kao što to čini Top Eleven. Opcije koje ova igra poseduje nisu viđene ni na znatno kompleksnijim naslovima za PC, a višeplatformsko okruženje i mogućnost da igru sa Facebook-a nastavite na vašem telefonu dok se u prevozu vraćate sa posla samo vas dodatno učvršćuju u ulozi vođe tima koji konstantno mora da vodi računa o svojoj ekipi.“, rekao je svojevremeno 'Posebni'.

Ako ste to propustili, od juče internetom kruži i promo spot igrice za 2015. godinu. Interesantan, primamljiv, zanimljiv, jednom rečju - poseban.

Pogledaj.

I počni da igraš.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
the NormalOne
Tuesday, 27.01.2015
11:42

Ovo nista nemora da znaci,ko zna koliko je para dobio za tu reklamu..