LŠ fantazi - Nove igre, pobedi prijatelje uz naše savete!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 24.11.2015.
11:11
Izvor: Sportske.net

Nastavljamo sa fantazijem Lige šampiona, večeras je krajnji rok za prijavu za takmičenja u kojima možete osvojiti velike svote novca.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Nova takmičenja vam nudi "Fantasynova" od današnjeg dana i 5. kola Lige šampiona. Kreću lige koji vas neće koštati velike svote novca (100, 200, 500 i 1000 dinara), kao i takmičenja 1 na 1 koje će vas koštati isto. Sve možete "pročešljati" na pomenutom sajtu.

Naravno, u skladu sa ulogom su i novčani dobici koji nikako nisu mali, ali zavise i od broja prijavljenih takmičara.

Novac na svoj fantazi račun možete uplatiti u najbližoj "Soccer" kladionici.

Na vrhu među takmičenjima na sajtu "fantasynova" videćete glavnu ligu koja može da sadrži i do 55 takmičara za ulog od 100 dinara i za koju ukupni nagradni fond može samo da raste do samog kraja prijavljivanja. Kada se popuni broj takmičara, automatski se otvara nova glavna liga.

Fokus ovih liga jeste činjenica da ne morate da pobedite veliki broj takmičara kako biste obezbedili sebi novčanu nagradu.

Dakle, bilo da se radi o ligama ili o takmičenjima 1 na 1, sada možeš da igraš i protiv prijatelja.

Evo našeg predloga koji se tiče ekipe za Ligu šampiona.

Begović koji vas košta 8.2 mogao bi da vam donese veliki broj bodova, verujemo da Čelsi neće primiti gol na ovom meču pošto igraju u sve boljoj formi.

U odbrani pokušajte sa Jangom-Mbivom, on je imao jako lošu utakmicu poslednjeg kola u francuskoj Ligi 1 kada je postigao i autogol, sada bi mogao da se vrati dosta jači i da spreči napad Genta da postigne pogodak.

Probaćemo i sa Van der Vilom iz PSŽ-a, igraju na gostovanju u Malmeu, teško da će postići domaćini gol na ovoj utakmici.

Treći i poslednji iz odbrane nam je Kris Smoling, neizostavan član Mančester junajteda. Od njega očekujemo dobru utakmicu, još jednu u nizu. Ovoga puta protiv PSV-a kod kuće.

Britain Soccer Champions League

Još jednog igrača Mančester junajteda smo ubacili u tim, a to je Huan Mata. Znamo da će on izvoditi prekide, očekujemo i asistenciju ili gol.

Aleksis Sančez bi konačno mogao da proradi u meču sa Dinamom iz Zagreba. Nije na svom nivou od početka sezone, realno je došlo vreme da vidimo i njegov gol. Biće nam i kapiten u ovom kolu.

Toliso iz Liona nam je treći veznjak, igra sasvim solidno tokom cele Lige šampiona ove sezone.

Kristijan Teljo je igrač koji igra sve bolje i bolje kako odmiče sezona, planirajte i od njega da se pokaže protiv Dinama iz Kijeva.

Očekujemo da Astana postigne gol protiv Benfike, verujemo da to nije nerealno, a verujemo da će to učiniti Ketevoama. Koštaće vas samo 7,2, ostaviće prostora za druga dva napadača.

Abubakar iz Porta nam je poslednji u ovom napadu i u ovoj ekipi, igra fantastično tokom cele Lige šampiona.

Evo i grafičkog prikaza.

tim

OVDE se možete prijaviti za takmičenje. Napominjemo da nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite