Kako ste prošli na fantaziju, kao Njukasl i Junajted? Ili...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.10.2015.
13:59
Izvor: Sportske.net

Vreme je da se prebroje preživeli, šta se dešavalo sa fantazi ekipama tokom vikenda. Kun se podrazumevao, a ostali?

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kako ste prošli u fantaziju za vikend?

Da se pohvalim, pa se uporedite, 33. sam, ukupno 151.8 poena. S obzirom na više od 3500 prijavljenih, dobar rezultat.

Fulao sam Holebasa koji nije bio ni na klupi, niko mi nije kriv što sam prištedeo na štoperu.

Standardno, Aguero je rafalom, i uz kapitensku traku doneo sedamdesetak poena, De Brujne je bio pravi pik, a koliko vidim u vrhu su golmani i štoperi pravili razliku.

Britain Soccer Premier League

Vest Hem je imao jedan od onih dana u Sanderlendu, na kraju je Adrijan primio dva gola i doneo tek 0.4 poena. Ko je poslušao moj drugi tip, Batlanda (7.6) poena mogao je da se nada novčanoj nagradi.

Sadio Mane (14.6) je bio pun pogodak, Zaha takođe, mada je bila prava stvar upariti ga sa Bolasijem koji je doneo 12 poena.

Bilo je bitno upariti i Aguera sa pravim špicem, Lukaku je dao gol (9.4), bilo ih je koji su zagrizli za Vardija koji je bio neizvestan. Povreda ruke ga nije sprečila, doneo je više od 13 poena.

Britain Soccer Premier League

Dakle, u vrhu su sitnice pravile razlike, malo je išlo na Mitrovića koji je postigao prvenac, mada je više njih, i sam sam naginjao toj ideji, razmišljalo o Ajose Perezu.

Junaci su fudbaleri Arsenala, Sančez pre svih, ali i Volkot i Ozil koji su rasturili Junajted. Malo ih je pokupilo, a razlog je derbi. Ali, sa druge strane, čak trećina menadžera kockala se sa Martijalom i izgubila. Imao je sjajnu šansu da ublaži poraz, na kraju je bio razočaranje kao i ceo tim.

Na fantazi scenu se u velikom stilu vratio Kristijan Eriksen koga ste mogli da dobijete po relativno skromnoj ceni za učinak, a šta tek da kažemo za potcenjenog Dele Alija koji je upisao dve asistencije.

Igalo je nastavio da postiže golove za Votford, iako svi očekuju da utihne...

Sledi pauza, čućemo se sa novim predlozima, nadam se da sam bio od pomoći. Kada liga bude nastavljena za desetak dana, Liverpul i Sanderlend će imati nove menadžere, a parovi su sledeći

Totenhem - Liverpul            

Čelsi - Aston Vila

Kristal Palas - Vest Hem

Everton    - Man Junajted

Man Siti - Burnmaut

Sautempton - Lester

VBA - Sanderlend

Njukasl - Norič

Svonsi - Stouk

Votford - Arsenal

Podsetimo, daily fantadx možete da igrate na ovom linku. Obezbeđene su novčane nagrade, a da vas podsetim još jednom, pravo učešća imaju stariji od 18 godina.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorčilo
Monday, 05.10.2015
15:32

Pele i Ozil su mi doneli brdo poena. Ali su me izneverili Pedro i Gomis. Kiksao sam što sam ubacio Holebasa i Nasrija a oni nisu bili ni u protokolu.

avatar
Toti 10
Monday, 05.10.2015
15:17

Zavrsio sam kao 689. Imao sam u timu De Geu, Kolarova, Janmata, Aldervilda, Volkota, Mareza koji nije ni igrao, Pajeta, De Brujna, Manea, Vordia i Mitrovica. Najveci kiks su mu bili De Hea, Marez i Janmat.

avatar
The Real Man
Monday, 05.10.2015
15:13

Aguero kapiten 50 poena :D

avatar
almir wr
Monday, 05.10.2015
14:12

imam aguera u ekipi od pocetka,i prije ovoga kola ga izbacim,koji sam baksuz... 😭