Kad Kun otme nagradu...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 30.11.2015.
19:13
Izvor: Sportske.net

Aguero razočaranje fantazi vikenda, ali ko je odradio posao?

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Bio sam blizu, malo je nedostajalo za prvih 10, tek par poena.

Moram da se izjadam, moj kapiten Kun je izdao, izgleda da je povreda ostavila trag, protiv Juventusa se nije video, a slično je bilo i za vikend. Tek četiri poena, potrošio sam veliki novac nizašta.

Da krenemo od golmana, zadovoljan sam Gomešom, jeste primio gol, posle se povredio, ali je doneo 5 poena.

Izabrao sam dobro, Čeh koga sam takođe razmatrao se nije proslavio (2.00) a mnogi su krenuli, kao i obično na Batlanda (2.4) koji je primio dva gola u ipak pomalo neočekivanom porazu Stouka u Sanderlendu.

Dobitan je bio drugi golman na tom meču, Pantelejmon (8.3), a malo ko je uzeo golmane Totenhema, Ljorisa (8.3) i Čelsija, Begovića (7.9) čije se mreže ostale u londonskom derbiju netaknute.

Moj najbolji defanzivac je bio je Moreno iz Liverpula (16.9) poena, Robi Brejdi (11.3) iz Noriča je bio pravi rudnik, Kolarov je doneo (12.6), ali je Van Anholt (17.5) mogao da donese prevagu, fudbaler Sanderlenda je zatresao mrežu.

Ja sam u veznom redu zahvalan Bolasiju koji je nosio ove nedelje u sjajnoj pobedi Palasa 19.5 bodova, a šta reći za Džejmsa MekArtura (19.3) iz istog kluba koga je malo ko uzeo u razmatranje.

Otkriće je Stanislas (16.1) koji je blistao u remiju Burnmauta i Evertona, dva puta je pogodio mrežu "Karamela", na drugoj strani Ros Barkli (15.5) je uz gol imao i asistenciju. Vezistu Evertona često uzimam, ove nedelje mi je bio preskup.

Isto je i sa Ozilom (14.6), dao je gol i bio najbolji igrač Arsenala u mršavom remiju protiv Noriča, dok je "naš Švajni" sa 11.8 bodova bio najbolji igrač Junajteda u derbiju protiv Lestera.

Marez (6.9) nije blistao ovog puta, ali je Vardi (9 bodova) garancija za golove.

Kako rekoh, Kun je podbacio, ostala dvojica mojih napadača, Igalo (9.8) i Lukaku (9.6) su odradili svoje.

Ostali napadači?

Konor Vikam (11.3) je odigrao odličan meč, Zarate (13.7) iz Vest Hema je postigao predivan gol. Njega sam vam savetovao ranije, sada nisam ni pomislio da ga uzmem.

Sve u svemu, solidna nedelja, videćemo sledeće, čujemo se u četvrtak sa nekim razmišljanjima o narednom kolu, u petak pravim tim, do tada pozdrav.

Ne propustite