Fantazi Rio 2016 - Uzdamo se u inspiraciju domaćina

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.08.2016.
17:03
Izvor: Sportske.net

Preostale tri utakmice 4. kola košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru predstavljaće materijal za sastavljanje dnevnog fantazi tima koji bi mogao da vam donese laku zaradu.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Pretposlednje kolo grupne faze takmičenja na muškom košarkaškom turniru u Rio de Žaneiru biće kompletirano utakmicama u okviru Grupe B koje su na programu večeras i u noći subota na nedelju.

Analizu mečeva i očekivanja vezana za duele 4. kola mogli ste da pročitate OVDE, a sada ćemo se pozabaviti uobičajenim sastavljanjem tima za tri utakmice koje su na programu večeras.

Parovi 4. kola u Grupi B:

19.15
Argentina - Brazil

00.00
Španija - Litvanija

03.30
Hrvatska - Nigerija

Južnoamerički klasik i repriza finala prethodnog Evropskog prvenstva dovoljan su razlog da se uključite u igru, sastavite svoj tim i probate da osvojite nagrade u okviru dnevne ponude.

Pre kraće analize, saveta i kompletiranja tima, skrenućemo vam pažnju da smo u trećem kolu Grupe B sastavili tim koji je osvojio 149 bodova! Ako nam ne verujete podsetite se OVDE! Na pet od šest ponuđenih turnira uzeli biste prvu nagradu da ste "prepisali" od nas.

PLEJMEJKER - U prethodnoj analizi na poziciji "jedinice" uparili smo Serhija Rodrigeza i Mantasa Kalnietisa što se pokazalo kao odličan izbor. Litvanac je ponovo našao mesto u našem timu ali smo "Ćaća" zamenili Marselinjom Uertasom. Uzdamo se u moranje Brazila i inspiraciju "dirigenta" domaćina turnira u susretu sa Argentinom.

BEK - Sjajna partija koju je Bojan Bogdanović prikazao u susretu sa Brazilom naterala nas je da istog igrača ostavimo u timu i za 4. kolo. Hrvatska nema dovoljno dobar roster da bi najbolji igrač bio pošteđen protiv Nigerije ali i smanjenu minutažu treba uzeti kao opciju jer ona može da utiče na učinak igrača. Preporučujemo i Serhija Ljulja, prošle godine je bio najkorisniji igrač Španije u finalu Eurobasketa sa Litvanijom.

KRILO - Moramo da priznamo da smo se dvoumili između Marija Hezonje i Litvanca Kuzminskasa ali smo se na kraju odlučili za drugonavedenog. Možda će Hezonja poneti nešto veći teret u duelu sa Nigerijom jer će tu svakako imati više prostora za dokazivanje.

KRILNI CENTAR - Ponovo smo na krilnom centru uparili tandem Dario Šarić - Luis Skola. Argentina nema boljeg igrača kada su unutrašnje pozicije u pitanju i zbog toga je naš izbor Skola, dok Šarić igra na visokom nivou i verujemo da će tako biti i protiv Nigerije. Nikola Mirotić može da bude rešenje jer će Gasol i Valančiunas voditi borbu pod košem pa bi Crnogorac sa španskim pasošem mogao da dobije više prostora.

CENTAR - Ponovo smo iskoristili mogućnost da u tim uvrstimo dvojicu centara i to će u ovom slučaju biti Pau Gasol i Augusto Lima. Španac je u finalu Eurobasketa prošle godine "ubio" Valančiunasa sa 25 poena i 12 skokova, a dodao je i 4 asistencije. Brazilac je dobio svoje mesto u timu zbog činjenice da Argentina ima ozbiljnih problema u reketu što se videlo na meču sa Litvanijom, ali i zbog toga što Nene Ilario trenutno nije na svom nivou.

Naš tim za dnevnu ponudu izgleda ovako:

fantazi

Ukoliko želite da fantazirate i osvojite nagrade, možete se prijaviti OVDE, uz podsećanje da samo punoletni, osobe starije od 18 godina, mogu da učestvuju u igri.

Ne propustite