Fantazi Rio 2016 - Od Španaca očekujemo eksploziju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.08.2016.
16:54
Izvor: Sportske.net

Šestog dana Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru na programu su još tri utakmice 3. kola u sklopu muškog košarkaškog turnira. Pred vama je dnevna fantazi ponuda koja vam može doneti sjajnu zaradu.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Prve tri utakmice 3. kola odigrane su u okviru Grupe A, dok ćemo večeras imati prilike da pratimo duele u mnogo neizvesnijoj Grupi B ali i da fantaziramo u okviru dnevne ponude na "fantasynova.rs".

Pored kompletne ponude kola o kojoj je više reči bilo OVDE, "fantasynova.rs" svakodnevno sprema po nekoliko turnira koji obuhvataju dnevnu ponudu. Tako danas u ponudi imate čak šest turnira koji nude bogatu zaradu.

Turniri

Osvrnimo se najpre na utakmice koje su večeras i noćas na programu a koje su obuhvaćene dnevnom "fantasynova" ponudom.

19.15
Brazil - Hrvatska

00:00
Nigerija - Španija

03.30
Litvanija - Argentina

Na osnovu parova možemo da konstatujemo da nas očekuju dve košarkaške poslastice, ali za fantazere i duel Nigerije i Španije ima jednak značaj, posebno zbog toga što se očekuje da "Furija" iskali bes nad znatno slabijim rivalom.

Druge dve utakmice garantuju dosta uzbuđenja pa će biti neka vrsta testa za sve nas koji učestvujemo u dnevnim fantazi turnirima jer treba pronaći igrače koji će zablistati i doneti nam zaradu.

Shodno uobičajenoj praksi, analiziraćemo svaku od pozicija i dati predlog za svaku od njih, a na kraju ćemo vam ponuditi tim za dnevnu ponudu.

Načelni savet kada je dnevna ponuda za 11. avgust u pitanju jeste da dobro obratite pažnju koga od španskih reprezentativaca stavljate u svoj tim. Naravno da "Crvena Furija" posle dva poraza mora da dobije Nigeruju ali očekujte da selektor Skariolo podeli minutažu što u značajnoj meri može da utiče na učinak vaših "pikova".

PLEJMEJKER - Na poziciji 'jedinice' odlučili smo se za kombinaciju Serhio Rodrigez i Mantas Kalnietis, a savetujemo vam da obratite pažnju na još dvojicu igrača. Riki Rubio nije imao tako veliku minutažu u prve dve utakmice ali je sada na redu Nigerija i možda bi mogao da zablista iz drugog plana. Dobar izbor mogao bi da bude i Fakundo Kampaco, Argentinac koji pruža odlične partije u dresu sa nacionalnim grbom.

BEK - Naš izbor za ovu poziciju je Bojan Bogdanović, prva zvezda reprezentacije Hrvatske na tekućim Olimpijskim igrama. Hrvati su pregrmeli duele sa Španijom i Argentinom ali će noćas biti na velikom iskušenju protiv domaćina i momak sa NBA iskustvom predstavlja najveću uzdanicu selektora Petrovića. Razmislite i o Renaldasu Seibutisu, može da namesti ruku protiv Argetine, a iskusni Manu Đinobili je svakako opcija.

KRILO - Litvanski reprezentativci Mindaugas Kuzminskas i Jonas Mačiulis predstavljaju dobar izbor, a jedan od njih dvojice završio je u našem timu za današnju ponudu. Luka Babić i Mario Hezonja su u prve dve utakmice obavili dobar posao pa možda i oni zaslužuju pažnju, kao i Rudi Fernandez koji nije dao začajniji doprinos u igri Španije na startu turnira.

KRILNI CENTAR - Nigeriji večeras niko ne daje šanse protiv Španije ali u toj reprezentaciji igra momak po imenu Ike Diogu koji je imao sjajan učinak u prve dve utakmice. Ako niste skloni eksperimentima savetujemo vam da obratite pažnju na Darija Šarića, Luisa Skolu ili Litvance Jankunasa i Sabonisa.

CENTAR - Startni centar i prva zvezda reprezetacije Španije Pau Gasol imao je sjajne role u duelima sa Hrvatskom i Brazilom i mi smo ga uvrstii u tim svesni rizika da bi protiv Nigerije mogao da ima smanjenu minutažu kako bi bio pošteđen većeg napora. Probajte sa centrima iz duela Brazila i Hrvatske, Nene Ilario i Darko Planinić će voditi veliku borbu pod koševima i neko od njih bi mogao da bude dobar izbor.

Naš tim za dnevnu ponudu izgleda ovako:

Tim Fantasy

Ukoliko želite da učestvujete i osvojite nagrade, možete se prijaviti OVDE, a igranje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite