Fantazi Rio 2016 - Jokić predvodnik tima, ispoštujte i Noćionija

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.08.2016.
14:22
Izvor: Sportske.net

Jeste li spremni da fantaziramo?

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Čekaju vam ogromne nagrade ovoga puta od strane sajta fantasynova.rs, pratićemo košarkaški turnir, a u subotu na nedelju na programu su prve utakmice.

Imate na raspolaganju veliki broj turnira, što vam svakako povećava šanse da ugrabite svoje novčane nagrade.

Evo i nekih naših predloga za 1. kolo:

Za poziciju pleja odlučili smo se za Nikolasa Laprovitolu. Momak iz Argentine ne vredi puno (3,6) i baš je primamljiv da ga ubacite u ekipu, posebno zbog činjenice da Argentinci igraju protiv Nigerije koja je autsajder u grupi B.

Laprovitola je odličan šuter što je pokazao i u meču sa Srbijom, protiv odbrane kakva je nigerijska očekujemo dosta poena.

Razmišljali smo o Joviću ili Markoviću, pošto je pitanje koliko je Miloš Teodosić spreman da igra protiv Venecuele, ali ćemo se ipak odlučiti za srpske centre.

Na poziciju dva bi mogao Demar Derozan. Bek Toronta je sasvim solidan bio u pripremnim utakmicama, mogao bi da zasuje reprezentaciju Kine trojkama na prvom meču na OI. Pored njega, Bojan Bogdanović je u odličnoj formi, možda i da probate sa njim, s tim što je reprezentativac Hrvatske skuplji, košta 6,8 za razliku od DeRozana koji košta 5. To je i razlog zašto smo se mi odlučili za Amerikanca.

Pozicija tri - Andres Noćioni. Od njega protiv Nigerije očekujemo makar 15 poena i 7-8 skokova. Odigrao je dobro pripremne utakmice, spreman dočekuje ove OI i verujemo da će biti udarna igla Argentine. Vredi 4,8. Za one kojima ostane novca svakako predlažemo Djurenta (8,8), možda čak ni Mario Hezonja iz Hrvatske nije loše rešenje imajući u vidu da je dobro upoznat sa španskom košarkom.

Pozicija četiri - Nikola Jokić. Srpski centar je odigrao fantastičnu sezonu u Denveru, uklopio se odlično u reprezentaciju Srbije, a u prvom meču protiv Venecuele bi mogao da ima veoma zapažen učinak. U fantaziju je na poziciji 4, što nam u neku ruku i odgovara. Ne zaboravite Darija Šarića, ali on se suprostavlja šampionima Evrope, Špancima, u prvom kolu.

Bejns iz Australije je sasvim solidan igrač, ne zaboravite ni Luisa Skolu.

Centar - Miroslav Raduljica. Srpski centar bi trebalo da razbije centre Venecuele, vredi 6,4, odlučili smo se za njega. Svakako da su Gasol, Valančijunas, Kazins odlični izbori.

Imate pravo da birate još trojicu, nama je ostalo 7,7 bodova po igraču što je sjajno. Zbog toga, Kazins ide u ekipu. Pored njega, Nando De Kolo nam je u timu kao jedan od najboljih evropskih igrača u ovom trenutku, a ispoštovaćemo i sjajnog Jankunasa.

Evo našeg tima:

fantazi

OVDE se prijavljujete za takmičenja u kojima ćemo i mi učestvovati. Ukoliko mislite da ste bolji, izvolite, dokažite vaše košarkaško znanje koje možete unovčiti.

Nije dozvoljeno učešće mlađima od 18 godina.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Milicic
Friday, 05.08.2016
15:22

Parker, Decolo, Derozan, thompson, durant, jordan, kalina, jokic i tacno ostane na 0 ... :)