Fantazi Rio 2016 - Iskoristite moranje "Orlova"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.08.2016.
17:04
Izvor: Sportske.net

Poslednje tri utakmice u Grupi A biće vam materijal da sastavite tim za dnevnu ponudu na "fantasynova.rs" a svakako da će posebna pažnja biti usmerena na srpske košarkaše.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Za razliku od druge grupe u kojoj se kolo pre kraja malo toga zna po pitanju rasporeda na tabeli, u Grupi A ostalo je da se vidi ko će uz SAD, Australiju i Francusku u eliminacionu fazu olimpijskog turnira.

Srbija svoju poslednju utakmicu u grupnoj fazi takmičenja igra u noći nedelja na ponedeljak od 03.30 a protivnik će joj biti selekcija Kine koja je ostala veliki dužnik srpskoj košarci.

Dnevna ponuda na "fantasynova.rs" nudi vam mogućnost da sastavite svoj tim od igrača koji će na teren večeras i tokom predstojeće noći, a evo i rasporeda utakmica.

Grupa A - Parovi 5. kola:


19.15
Sjedinjene Američke Države - Francuska

00.00
Australija - Venecuela

03.30
Srbija - Kina

Pre nego što prokomentarišemo u kom pravcu bi trebalo da razmišljate prilikom sastavljanja tima, podsećamo vas na to da će na prve dve utakmice verovatno biti deljenja minutaže, a na meču SAD - Francuska očekujte i veliki broj poena.

PLEJMEJKER - Kada je pozicija "jedinice" u pitanju, odlučili smo se za kombinaciju Miloš Teodosić (6.40) - Metju Delavedova (6.00). Srbiji gori pod nogama i Teo prosto mora da upotrebi magiju kako bi razigrao ekipu. Australijanac je u timu jer je jedan od najkorisnijih pojedinaca u dosadašnjem toku turnira. Toni Parker (5.60) može da bude dobar izbor jer verujemo da njegovo NBA iskustvo ima neprocenjiv značaj za "Trikolore" u sudaru sa Sjedinjenim Američkim Državama.

BEK - Razmišljali smo da li da u tim uvrstimo Kleja Tompsona (5.20) jer Amerikanac na startu ima marginalnu ulogu i to ne može da potraje još dugo. Neko će platiti ceh za to što Klej Tompson posle četiri utakmice ima prosek od 2.8 poena ali smo se mi ipak odlučili za "tandem" Bogdanović - De Kolo.

Srbin je protiv Francuske i Amerike promašio trojke za pobedu i produžetak i verovatno će želeti da se dokaže dobrom partijom na koju i mi računamo. Nando De Kolo je uzdanica "Trikolora" i najkorisniji igrač Francuske posle četiri odigrane utakmice.

KRILO
- Pošto u susretu SAD i Francuske očekujemo veliki broj poena nadamo se da će Karmelo Entoni namestiti ruku kao protiv Australije i doneti nam veliki broj bodova. Nešto skuplje opcije su Pol Džordž i Kevin Durent.

KRILNI CENTAR - Ovde smo iskoristili činjenicu da se Nikola Jokić vodi kao krilni centar, pa smo pored centra Denvera uklopili i Kineza Jia koji je bio posebno inspirisan protiv Amerike.

Neka vas ne plaši to što imamo jednog Kineza u timu, pa neko će morati i za njih da postiže poene protiv Srbije, a verujemo da će Ji biti najbolji pojedinac svog nacionalnog tima.

CENTAR - Razmišljali smo da li je Endrju Bogut dobro rešenje za centarsku poziciju, pre svega zbog toga što Australija igra protiv Venecuele i to je mač sa dve oštrice. Nadamo se ipak da će Bogut prikazati još jednu dobru partiju protiv objektivno slabijih protivnika. Alternativa bi mogli da budu američki centri ili naš Miroslav Raduljica.

Naš tim za dnevnu ponudu izgleda ovako:

Tim Fantasy

Ukoliko želite da učestvujete i osvojite nagrade, možete se prijaviti OVDE, a igranje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite