Fantazi Rio 2016 - Da se oslonimo na Hrvate i Litvance?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.08.2016.
16:05
Izvor: Sportske.net

Nastavljamo i danas sa fantaziranjem, evo tima za večerašnje utakmice.

BETA/AP Photo/Michel Spingler
BETA/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Večeras nam slede još tri utakmice u drugom kolu, a sajt fantasynova.rs vam je spremio ponudu posebno i za večeras.

Videćete šest turnira, na svakom vam čekaju novčane nagrade. Na programu su utakmice u okviru grupe B, sastaju se Španija-Brazil, Litvanija-Nigerija i Argentina-Hrvatska.

Kao što ćete videti iz našeg izlaganja, očekujemo pobede Hrvatske, Španije i Litvanije, a uglavnom ćemo od igrača iz tih timova sastavljati naš tim za fantazi.

Na poziciji pleja odlučili smo se za Serhija Rodrigeza. Nije odigrao na najvišem nivou protiv Hrvata, ali od njega svakako možete očekivati da proradi kad-tad. U prvom meču sakupio je 8 poena za fantazi, sada očekujemo makar duplo.

Pozicija 2 - Bojan Bogdanović. Odlično igra košarkaš reprezentacije Hrvatske, u fantastičnoj je formi i od njega i protiv Argentine treba očekivati dobru partiju. U prvom meču smo videli 17 poena od njega, iako vredi dosta (7.00), smatramo da ga treba ubaciti u tim.

Pozicija 3 - Mindaugas Kuzminskas. Košarkaš reprezentacije Litvanije je bio sasvim solidan u prethodnom meču sa Brazilcima, ali svakako očekujemo još bolji meč sa Nigerijom. Kuzminskas je zabeležio 10 indeksnih poena, mogao bi sada više da nam donese protiv slabijeg protivnika.

Na poziciji 4 smo odabrali Luisa Skolu, veteran iz Argentine je previše iskusan, ali i jedan od vodećih igrača te reprezentacije. Bio je maestralan u prvom meču, protiv Hrvata će imati teži zadatak, ali verujemo u njegove sposobnosti.

Na kraju, nema greške sa Gasolom, nećemo o njemu ništa pisati jer je neverovatan.

Pored pomenute petorice, odlučili smo se i za Kalnietisa koji je odigrao sjajan prvi meč, Darija Šarića i Jonasa Valančijunasa.

Evo kako to izgleda u fantaziju:

fantazi

Ukoliko želite da učestvujete i osvojite nagrade, možete se prijaviti OVDE, a igranje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Krešo Arsenal
Tuesday, 09.08.2016
12:12

Bogdanović je u prvoj utakmici zabio 27,a ne 17 poena

avatar
MladoKolonac
Tuesday, 09.08.2016
16:32

17 fantazi poena, indeks korisnosti 17. To se računa.