Fantazi Rio 2016 - Ako ste zakasnili, nema problema!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.08.2016.
21:02
Izvor: Sportske.net

Kao što znate, fantasynova.rs vam nudi ogroman broj turnira, a ukoliko ste zakasnili da se prijavite za neke od njih, evo vam šanse da to učinite uz izostatak prve utakmice.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Australija i Litvanija su završili svoj meč, slede još tri u kojima možete učetvovati na fantaziju fantasynova.rs kada se radi o košarkaškom turniru u Riju.

Od 19:30 se sastaju Španija i Francuska, od 23:45 igraju SAD i Argentina, dok od 03:15 igraju Srbija i Hrvatska u balkanskom derbiju.

Mi ćemo pokušati da sastavimo tim od igrača koji igraju samo te tri utakmice, bićemo na nekom od turnira koji se organizuju nakon utakmice Australija-Litvanija.

Na poziciji pleja igramo na Miloša Teodosića, kao što smo vam najavili u prethodnom tekstu. Jednostavno, udaramo kontru Mirku Novoselu i mislimo da smo u pravu.

Pozicija dva, probajte sa Bojanom Bogdanovićem. Glavni je igrač Hrvata, može dosta, igra u sjajnoj formi.

Pozicija 3, Rudi Fernandez. Rudi ulazi u formu, isforsirali smo ga u prethodnom fantaziju što nam se isplatilo. Doneo je dosta poena, evo prilike da protiv Francuza nastavi tim tempom.

Pozicija 4, Nikola Jokić. Ulazi u formu, oslobodio se u potpunosti, igrao je protiv hrvatskih centara i zna kako sa njima.

Pozicija 5, Pau Gasol. Najbolji je igrač Španije, bez pogovora.

Pored njih petorice, izabrali smo još tri košarkaša, a to su Toni Parker, Felipe Rejes i Bogdan Bogdanović.

fantazi

Prijavljujete se OVDE, nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite